Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21501, 2 Rum, 58 m²

Njut av soluppgången från balkongen

Lägenhet med utsikt nu 3 795 000 kr, och med inflyttning redan i december. Ditt nya hem har en rymlig balkong som vetter mot sköna grönområden och urban arkitektur.

När ni inte spenderar långa helgmorgnar på er balkong finns ett öppet hem med stora fönster och härliga sociala ytor i vardagsrum och i det miljövänliga köket. Sovrummet är lugnt och rofyllt med spatiös skjutdörrsgarderob. I badrummet har ni både tvättmaskin och torktumlare. Kvarteret har goda kommunikationer och vackert naturreservat precis runt hörnet.

Kök och vardagsrum

Hemmets öppna rummet består av totalt 31 kvadratmeter för umgänge och matlagning. I rummets ena hörn finns köket placerat med bra förvaring, arbetsyta och energieffektiva vitvaror. Här finns plats för många runt bordet när du bjuder in till middag eller helgbrunch, och soffan får plats den med på hemmets ekparkett.

Sovrum

Sovrummet följer på vardagsrummet. På 15 kvadratmeter får en bred säng plats utan att rummet känns trångt. Balkongen bidrar med ljus, luft och rymd till rummet som är platsen för vila och återhämtning. Garderobsväggen löser förvaringen.

Balkong

På din nya balkong kan du njuta av morgonsol och utblickar från femte våningen. Ytan är lättmöblerad och rymmer en bekväm utemöbel och trivsamma växter.

Badrum

När du viker tvätten efter att tvättmaskinen och torktumlaren har gjort sina jobb är komfortvärmen i golvet en välkommen detalj. Klinkergolvet matchas med helkaklade väggar i ditt stilrena och lättstädade badrum. I spegelskåpet över handfatet kan krämer och produkter stå på rad, och kommoden under ger mer förvaring.

Hall

Kapphyllan kan hänga precis innanför dörren, och inne i hörnet bakom badrumsdörren finns en praktisk garderob. Hallen tar emot med en luftig och öppen känsla med fri sikt fram till vardagsrummet.

Hemfakta

Bostad
21501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
15 av 8
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren