Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21401, 2 Rum, 58 m²

Öppet och socialt hem med härligt ljusinsläpp

Välplanerat och ljust hem nu 3 695 000 kronor och med inflytt redan innan jul. Här samsas köket och vardagsrummet i en öppen planlösning som under sommarhalvåret också förlängs ut på balkongen.

Med stora fönster på våning fyra får du in gott om ljus i vardagsrum och till det klimatsmarta köket. Du har plats för spatiöst matbord för familjemiddagen och om vädret tillåter så kan ni sitta på balkongen i österläge. I ert helkaklade badrum har ni rymligt badkar och tvättmaskin med torktumlare som förenklar vardagen. Ni bor nära vatten och skog med city femton minuter bort.

Kök och vardagsrum

Hemmets kök är snyggt och hållbart i sin design, och de energieffektiva vitvarorna smälter bra in i utformningen. Det öppna rummet mäter totalt 31 kvadratmeter och här finns en trivsam och lättmöblerad plats för matbordet, soffan och andra trevligheter.

Sovrum

Ditt nya sovrum är lättmöblerat och du får smidig förvaring med dubbla skjutdörrsgarderober längst ena väggen. På morgonen kan du dra undan gardinen och öppna balkongdörren. Här finns den friska luften på bekvämt avstånd från sängen.

Balkong

Tvåans balkong mäter åtta kvadratmeter och ger dig en härlig yta för möblemang och växtligheter. Sommartid blir balkongen enkelt en favoritplats för måltider och slappa stunder, och under de mörka månaderna kan ytan pyntas med ljusslingor.

Badrum

Tvättmaskinen och torktumlaren är placerade under en praktisk bänkskiva och ovanför finns skåp för förvaring av tvättmedel och annat. Du har ett badkar, ett tvättställ med förvaring och en wc-stol i ditt helkaklade badrum.

Hall

Hallens garderob gömmer undan ytterkläderna bakom smidiga skjutdörrar. Här finns plats för trivsamma krokar på väggytorna, och även för hatthyllan och skostället.

Hemfakta

Bostad
21401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
14 av 8
Antal rum
2
Storlek
58 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren