Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21301, 2 Rum, 58 m²

Tvåa med rymlig balkong i österläge

Tvåa med rymlig balkong nu 3 595 000 kr. Denna öppna lägenhet passar både för de sociala fredagskvällarna och de lite mer avkopplande söndagseftermiddagarna.

Kök och vardagsrum präglas av den öppna planlösningen som ger ljus och rymd till arbetsytor och matbord. I köket finns energieffektiva vitvaror och tvättmaskinen med torktumlare är energisnål. Balkongen på åtta kvadratmeter vetter mot grannskapet och har gott om plats för sex sittande. Du bor i ett urbant kvarter med härliga skogspartier för promenaden och mysiga gemensamhetsytor att umgås med grannarna på.

Kök och vardagsrum

Hemma hos dig kommer ljuset in från två fönster i det öppna rummet. I vardagsrummet finns plats för soffan där det är skönt att landa efter en lång dag. Köksbänken är välplanerad och stilren. Vitvarorna drar minimalt med energi och du har bra med förvaring i lådor och skåp.

Sovrum

I sovrummet kan kläder och grejer organiseras i två garderober med smidiga skjutdörrar, och det luftiga rummet är enkelt att inreda med den breda sängen.

Balkong

Balkongen på åtta kvadratmeter når du från sovrummet, och detta blir enkelt en favoritplats på sommaren. Här kan du koppla av med en bok medan diskmaskinen sköter disken efter middagen eller pyssla om dina växter.

Badrum

I det helkaklade rummet kommer belysningen från infällda spotlights i taket. När du vill ta ett avkopplande bad finns badkaret längst in i rummet, och efteråt är klinkerplattorna med komfortvärme extra sköna för fötterna. I badrummet finns också maskinerna för tvätt och tork.

Hall

Din luftiga hall blir ett välkomnande och praktiskt rum. Du har förberedd förvaring i garderoben i hörnet, och gott om utrymme för krokar och annat praktiskt.

Hemfakta

Bostad
21301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
13 av 8
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren