Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11102, 3 Rum, 71 m²

Trivsam trea med stor uteplats

Sällskapligt hem nu 4 395 000 kr, och med inflyttning redan i november. I din nya trea finns umgängesvänliga ytor som under årets varmare månader förlängs ut på den egna uteplatsen.

Din nya lägenhet ligger i kanten av Brommas lummiga villakvarter med tunnelbanestationen alldeles intill. Här finns den välplanerade trean på första våningen med en egen uteplats. Två sovrum ger utrymme för lugn och ro och egentid. Kanske som två sovrum, eller som ett eget hemmakontor invid det stora sovrummet. Du har hög standard, energieffektiva lösningar och bra förvaring.

Hall och klädkammare

Din luftiga hall blir ett välkomnande och praktiskt rum. Du har förberedd förvaring i klädkammaren och städskåpet och gott om utrymme för krokar och en hallbänk för trötta fötter.

Kök och vardagsrum

Det öppna rummet får in ljus från två fönster och uteplatsen ger en behaglig förlängning i utomhusmiljö. Köksbänken breder ut sig i vinkel mellan högskåpen med kyl och frys på ena sidan och ugn och mikro på den andra. Köksinredningen är välplanerad och stilren och vitvarorna drar lågt med energi.

Badrum

Här kan du köra igång kombimaskinen och komma tillbaka när tvätten är både ren och torr. När det är dags för ett avkopplande bad finns badkaret längst in i rummet, och efteråt är klinkerplattorna med komfortvärme sköna att sätta fötterna på. Det helkaklade rummet får belysning från infällda spotlights i taket.

Uteplats

Uteplatsen på fjorton kvadratmeter blir snabbt en favoritplats på sommaren. Här kan du koppla av med en väntande tidning medan diskmaskinen sköter disken efter middagen eller pyssla om dina gröna växter.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen ligger bredvid varandra men har fönster åt olika håll. I båda rummen kan kläder och grejer organiseras i en garderob med smidiga skjutdörrar, och de olika stora rummen är enkla att inreda och anpassa efter olika behov.

Hemfakta

Bostad
11102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 8
Antal rum
3
Storlek
71 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren