amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Meny
Till Salu

St 167 - Bromma

Till Salu

St 167 - Bromma

St 167

Citynära läge i Stora Mossen, Bromma. Yteffektiv och bra planlösning med balkong eller uteplats mot gården och storlekar från 1-4 rum och kök. Bara 3 minuter till tunnelbanan!

Boendet i St 167 är för dig som vill komma närmare naturen men ändå inte tappa kontakten med stan. 167 är det eftertraktade postnumret och St får representera den urbana känslan som kommer att prägla boendet här. Street, station eller Stora Mossen, associationen är fri. Lägenheterna är i storlekarna 1-4 r.o.k. Yteffektiva mindre lägenheter, skräddarsydda för singeln eller paret. Genomtänkta och smarta 3:or och 4:or för dig som behöver lite extra rum för barnen. Gemensamt för alla är att de får egen balkong eller uteplats in mot gårdssidan.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal rum
1 - 4
Antal bostäder
90 st
Pris
2 755 000 - 6 865 000 Kr
Storlek
33 - 91 m²
Våningar
5 st
Säljstart: Planerat till hösten/vintern 2016
Inflyttning: December 2018- maj 2019

Kommunikationer

På några minuter tar du dig till Stora Mossens tunnelbanestation, därifrån går Gröna linjen till Alvik och vidare in mot city. I Alvik finns även tvärbanan. Kommunikationerna kan inte bli bättre.

Natur och fritid

Här bor du nära allt det bästa idyllen Bromma har att erbjuda, vackra skogsområden, prunkande villaträdgårdar, gnistrande mälaren och bra skolor och förskolor.

Det lilla extra

Graffittikonstnären Rasmus Randén har gjort en tolkning av projektet som finns i bildspelet ovan. Här får St 167 omringas av några av de utmärkande landmärken som också gör Bromma så attraktivt och särpräglat; spårvagnen, klippbad längs Mälarens kust, Per-Albin husen, Bromma flygplats osv. Alla trapphusen får ett eget unikt exemplar i entrén när det är dags att flytta in.

Vill du bo här?

Gör en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad!

Intressepunkter

Intressepunkter

Status

Planerad
I planeringsfasen samlar vi in intressenter och kan börja berätta om vad vi ska bygga. Anmäler du interesse under den här perioden får du en inbjudan till säljstarten!
Förhandsförsäljning
Förförsäljning innebär att vi har krav på att uppnå ett visst antal bokningar.
Till Salu
Nu finns det detaljerad information om bostäderna! Du ser vilka som är bokade och vilka som fortfarande är lediga och det går att anmäla intresse för en specifik bostad.
Klart att flytta in
Nu kan man börja flytta in de nya hemmen!
Slutsålt
Alla bostäderna är sålda. Ibland kan vi behålla en visningsbostad i området men den går inte att köpa så länge vi använder den för visningar.

Gör en intresseanmälan

Få löpande information om området och bostäderna. Helt kostnadsfritt!

Fakta om närområdet

15
minuter till T-centralen
3
minuter till Brommaplan
2
kilometer till havet

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Det här ingår i Tryggt Boende™

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer

Med fokus på hållbarhet

Framtidens boende kräver större hänsyn till miljön och bostäder som håller hög kvalitet. Läs mer