Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Till Salu

St 167 i Stora Mossen

1 planerad visning
Utsikt över Ulvsunda

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: från november 2018

Bo på ett av Stora Mossens bästa läge i St 167

I St 167 har du nära till det mesta. På en kvart är du inne i Stockholms city med tunnelbanans gröna linje. En cykeltur tar dig till shopping i Bromma Blocks, härliga restauranger och Mälarens vatten.

Grannskapet St 167 hittar du på ett av de bästa lägena i Stora Mossen. De två husen som snart står klara för inflyttning ligger invid ett skogsparti och har utsikt över Ulvsundas vackra villakvarter och gröna områden som du kan se på bilden ovanför. Kanske är det din nya utsikt när du dricker ditt morgonkaffe på balkongen? I St 167 har du allt bekvämt du kan tänka dig. Alla lägenheter har tvättmaskin och torktumlare i badrummet, och garaget är placerat under husen med hiss direkt upp till din ytterdörr från Lämmelgränd 7, 9 och 11. Åker du kollektivt kan du gå ner för Stora Mossens Backe och nå tunnelbanestationen på några minuter, vips så är du i city på en kvart.

Nya priser på bostäder med vacker utsikt över Ulvsunda

Tänk dig att du sätter på kaffekokaren i ditt nya ljusa kök med öppen planlösning till vardagsrummet. Titta ut genom dina fönster och njut av utsikten över Ulvsunda och de fint färgskiftande träden. Nu har vi justerat priserna på lägenheterna som är kvar till salu och som säljs på överlåtelseavtal av Bonava. Vill du veta mer om hemmen i St 167? Kontakta säljaren Tiam så kan han berätta allt om grannskapet och de nya priserna. Du är även välkommen till vår omtyckta visningslägenhet för att kunna uppleva hur bostäderna i St 167 kommer att bli när de är klara. Du ser de aktuella visningstiderna i menyn ovanför. Välkommen hem till ett bekvämare liv i St 167 i Stora Mossen.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal rum
2 - 4
Antal bostäder
90 st
Pris
3 395 000 - 5 795 000 kr
Storlek
58 - 87 m²
Våningar
5 st

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande information Helt kostnadsfritt

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till havet