Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Radhus Bromma

Nyproducerade radhus i Bromma

Letar du drömboende i Bromma i form av radhus? Vi på Bonava hjälper dig hitta bra och hållbart boende i Bromma. På denna sida finner du information om nyproducerade och planerade radhus i området.

Områden med radhus i Bromma

Hitta radhus

Bonava har skapat hem och levande platser sedan 1930-talet, alltid med fokus på dig som boende, bra materialval och miljö. Att få flytta in i en nyproduktion är en dröm för många. Tänk att få klä in ditt hem precis så som du vill ha det och vara med från planering till ett färdigt hus. Våra fantastiska inredningskoordinatorer har tagit fram två grundstilar att vilja från. Inredning är en viktig faktor, men det är inte färgen på dina köksluckor eller val av fondvägg som är det viktigaste. Det viktigaste är att du känner dig hemma i ditt nya hem och bostadsområde. Vad som utgör ett hem är upp till var och en. Vi på Bonava vill vara med och erbjuda dig grunden.

Köp radhus i Bromma

Oavsett om du letar efter boende i Tranberg, Mariehäll, Ulvsunda eller vid Bromma Kyrka kan du få hjälp av oss på Bonava. Bromma har ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer och idrottsplatser och vill du ta dig in till centrala Stockholm finns det goda kommunikationer från Brommaplan med både tunnelbana och busslinjer. I Bromma behöver du inte sakna någonting, och lockar storstadspulsen är du snabbt inne i Stockholms stadskärna.

Ovan finner du vårt utbud av radhus i Bromma, vi hoppas du finner din bostadspärla hos oss. Om du inte hittar det du söker kan du kika på alla hem vi erbjuder i området genom att gå in på Nyproduktion Bromma. Vet du att det är lägenhet du vill ha kan du hitta alla lägenheter i Bromma här