Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Lägenhet Bromma

Bo i lägenhet i Bromma

Längtar du också efter att flytta till en lägenhet i Bromma och bli Bromma-bo? Det är inte så konstigt. Det är en attraktiv stadsdel strax utanför Stockholm där vi just nu skapar nyproducerade hem för framtiden. Hos oss på Bonava kan du bli ägare till en ny lägenhet i Bromma skapad för att du ska trivas och skapa minnen för livet. Här hittar du alla våra lägenheter i Bromma.

Kort om Bonava, trygghet och hållbarhet

Din Bonava-lägenhet i Bromma är byggd med kvalitet och hållbarhet i fokus. Vi värnar om miljön i allt från materialval till arkitektur, så att du kan skapa ett miljösmart hem tillsammans med din familj. Vår erfarenhet av att skapa nya hem sträcker sig tillbaka till 1930-talet, tidigare som en del av NCC men sedan 2016 står vi på egna ben. När du köper en nyproducerad lägenhet i Bromma från Bonava kan du därför vara trygg med att få erfarenhet och stöd genom hela processen från intresseanmälan till inflytt. Om du vill veta mer om våra stödfunktioner kan du kika på Trygghet och försäkringar.

Varför bo i lägenhet?

När du bor i en av våra nyproducerade lägenheter i Bromma blir du en del av någonting större. Vi bygger alltid grannskap med gott om gemensamma ytor som takterrasser, innergårdar, gym och hobbyrum. Oavsett om du lever varannan-vecka-livet, väntar unge nummer fyra eller precis ska flytta hemifrån, så är en sprillans ny lägenhet perfekt. Alla får plats och alla får vara med. I din nya lägenhet i Bromma har du dessutom alltid det senaste inom hållbarhet och ny, fräsch inredning som aldrig har använts av någon annan förut.

Bo väletablerat med din nya lägenhet i Bromma

Nya lägenheter i Bromma är att få någonting nytt i någonting gammalt. Området är väletablerat och tryggt med flera förskolor och skolor som Hattstugan, Alviksskolan, Bromma Enskilda Skola och Bromma Gymnasium. En bit från din lägenhet i Bromma hittar du Brommaplan hittar vårdcentral, bibliotek och folktandvård. Där finns dessutom ICA Supermarket, Coop Konsum och apotek. Vill du ta en fika, känna lite folkliv eller gå på ett annat bibliotek promenerar du till Alviks torg på cirka tio minuter eller tar tunnelbanan på tre. Fortsätt ytterligare en liten bit till Tranebergs strand, så kan du äta mat och njuta av sjöutsikt från restaurang Sjöpaviljongen. Blir du sugen på shopping åker du tre kilometer från din lägenhet i Bromma till Bromma Blocks där du har välsorterad livsmedelsaffär, systembolag och ett stort utbud med närmare 80 butiker och restauranger.

Lägenheter i Bromma nära lummiga kvarter och city

Kvarteren i Bromma erbjuder lummig grönska och stora grönområden. Med en lägenhet i Bromma bor du tryggt i en lugn stadsdel som är mycket populär bland barnfamiljer. Här finns många vackra parker och kända byggnader som Ulvsunda slott och Blackebergs sjukhus.
Några kilometer västerut ligger sjön Judarn som en given mittpunkt i Judarskogens naturreservat. Här finns ett nät av promenadvägar och stigar genom såväl öppna ängsmarker som kuperade skogsmarker. Prövar du fiskelyckan kan du få abborre, mört och ruda på kroken. Norr om sjön ligger våtmarker där du kan träffa på samtliga i Stockholm representerade groddjur, och om du har tur, även den större vattensalamandern. I skymningen en vårdag kan du höra grodornas lekläten ljuda över sjön. Kolonistugor I hundra år har kolonisterna i Stora Mossens koloniområde odlat blommor, frukt och grönsaker. Här finns 192 kolonistugor med den ena prunkande trädgården mer praktfull än den andra. Bad och simning När sommarsolen gassar tar du cykeln till något av alla bad som finns i Bromma. Välj mellan klippbad och strandbad. Ängbybadet och Solviksbadet lockar med fina sandstränder, gräsytor, bryggor och gungor för barnen. Är du ute efter att motionssimma snarare än att svalka dig åker du till Åkeshovs sim- och idrottshall som ligger längs Bergslagsleden, en resa på fem minuter med tunnelbana.
Här kan du skapa ett hem med närhet till grönområden och fritidsaktiviteter, samtidigt som du har Stockholms centrum runt knuten. En lägenhet i Bromma erbjuder bra kommunikation till centrala Stockholm. Med endast 15 minuter på tunnelbanan kan du vara mitt i stadskärnan. Annars är du vid Kungsholmen på knappt fem min. I Bromma får du en härlig blandning mellan småstadskänsla och storstadspuls.

Lägenheter i Bromma till salu just nu 

Hittar du en lägenhet i Bromma som du är intresserad av? Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig vidare. På den här sidan hittar du alla våra lägenheter i Bromma och om du är osäker på vad du söker hittar du all vår nyproduktion i Bromma här.