Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Lägenhet i Bromma

Bo i lägenhet i Bromma

Längtar du också efter att bli Bromma-bo? Det är inte så konstigt. Bromma är en attraktiv stadsdel strax utanför Stockholm där vi just nu skapar nyproducerade hem för framtiden. Hos oss på Bonava kan du bli ägare till en ny lägenhet skapad för att du ska trivas och skapa minnen för livet.

En Bonava-lägenhet är byggd med kvalitet och hållbarhet i fokus. Vi värnar om miljön i allt från materialval till arkitektur, så att du kan skapa ett miljösmart hem tillsammans med din familj. Vår erfarenhet av att skapa nya hem sträcker sig tillbaka till 1930-talet, tidigare som en del av NCC men sedan 2016 står vi på egna ben. När du köper en nyproducerad lägenhet från Bonava kan du därför vara trygg med att få erfaret stöd genom hela processen från intresseanmälan till inflytt.

Lummiga kvarter nära city

Kvarteren i Bromma erbjuder lummig grönska och stora grönområden. Med en lägenhet i Bromma bor du tryggt i en lugn stadsdel som är mycket populär bland barnfamiljer. Här finns många vackra parker och kända byggnader som Ulvsunda slott och Blackebergs sjukhus. 

Här kan du skapa ett hem med närhet till grönområden och fritidsaktiviteter, samtidigt som du har Stockholms centrum runt knuten. En lägenhet i Bromma erbjuder bra kommunikation till centrala Stockholm. Med endast 15 minuter på tunnelbanan kan du vara mitt i stadskärnan. I Bromma får du en härlig blandning mellan småstadskänsla och storstadspuls. 

Hittar du en lägenhet i Bromma som du är intresserad av? Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig vidare. 

Hitta lägenhet i Bromma

Områden med lägenheter i Bromma

Hitta lägenhet