Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Hus Bromma

Köp hus i Bromma

Letar du efter ett tryggt boende med närhet till centrala Stockholm? Välkommen till Bromma! Här hittar du generösa grönområden, ett stort serviceutbud och vackra vyer samtidigt som du enkelt och snabbt tar dig in till Stockholms city. Vi på Bonava skapar hem för framtiden här i Bromma, och hoppas att du ska hitta ditt drömhus här hos oss.

Områden med hus i Bromma

Hitta hus

När du köper ett hem från Bonava kan du känna dig trygg med att allt från planering till arkitektur och produktion gjorts med miljö och hållbarhet i åtanke. För oss är det viktigt att lämna ett så litet miljömässigt avtryck som möjligt när vi skapar nyproducerade hus. I ett hus från Bonava kan du och din familj skapa minnen och bo tryggt under lång tid framöver.

Köp hus i Bromma

Bromma är en gammal och väletablerad förort med närhet till centrala Stockholm som samtidigt erbjuder en trygg och mysig småstadskänsla. Här kan du promenera längs med mysiga promenadstråk, ta ett dopp i Mälaren vid Ängbybadet eller besöka historiska byggnader som exempelvis Ulvsunda slott.

Bromma är en perfekt förort för barnfamiljer såväl som för dig som tycker om att bo med närhet till natur och lugn. Trots att det endast tar 15 minuter att ta sig in till centrala Stockholm från Bromma är området en lugn oas. Här bor du nära förskolor, skolor och goda kommunikationsmöjligheter.

Hittar du ett hus i Bromma som passar dig? Gör en intresseanmälan här på sidan eller kontakta oss om du har frågor om kommande projekt. Om du hellre vill bo lite mer gemensamt kan du hitta lägenhet i Bromma här. Är du osäker på vad du söker hittar du all vår nyproduktion i Bromma här.