Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Lägenhet i Älvsjö

Nyproducerade lägenheter i Älvsjö

Är drömmen en nyproducerad lägenhet i Älvsjö? Välkommen till oss på Bonava och vårt utbud av lägenheter. När det kommer till att hitta ett stabilt och långvarigt boende i Stockholmsområdet är Älvsjö ett säkert kort, och det är lätt att snabbt känna sig som en stolt Älvsjöbo.

Ny lägenhet i Älvsjö med många års erfarenhet bakom bygget

Bonava har sedan 1930 talet skapat hem och levande platser runtom i Sverige, alltid med fokus på dig som ska bo i våra hem och att de material vi använder är noga utvalda för att värna om miljön. Kanske är en av våra nya lägenheter i Ävsjö vad du letar efter? Bit för bit bygger vi upp nya bostäder som ska stå sig under lång tid. De sista bitarna får du fylla i genom val av inredning. Våra inredningskoordinatorer har tagit fram två grundstilar att välja från och med det sätta din egen prägel. Vill du ha mer information om hur vi bygger och planerar våra bostäder är du alltid välkommen att ta kontakt med oss.

Lägenheter i populära Älvsjö med närhet till centrala Stockholm

Älvsjö, med sin närhet till Stockholms innerstad är mycket populärt och lockar till sig såväl gammal som ung. Med en lägenhet i Älvsjö finns stor potential att borra ned sina rötter och bli en del av området. Du finner ett bra utbud av butiker och restauranger och in till Stockholms centrala delar tar du dig snabbt. Ta bussen till Gullmarsplan eller pendeltåget till Stockholm Centralstation. Är du ägare av en bra cykel finns fina cykelvägar som tar dig in till stan – eller till andra vackra leder.

Köp lägenhet i Älvsjö – en naturpärla nära city

Bor du i en lägenhet i Älvsjö finns naturen alltid inom räckhåll. Här finns till exempel den härliga Långsjön som passar lika bra till sommarbaden och vinterns skridskoåkning. Älvsjöskogen erbjuder gott om promenadvägar och löparrundor i närheten av din nya lägenhet i Älvsjö. Den lokala orienteringsklubben tränar i skogen regelbundet, och här anordnas även en del mindre motions- och tävslingsevent. Men främst används området för promenader, löpning och natursköna pauser i vardagen. Du bor även med Årstafältens grönområden på nära avstånd, så det finns mycket att välja på när naturen lockar.

Hitta nya vanor med en lägenhet i Älvsjö

I Älvsjö är det enkelt att få ihop olika intressen. Serviceutbudet är stort och det finns gott om natur för trivsam återhämtning och ett aktivt friluftsliv. Och som en viktig förutsättning finns den smidiga kollektivtrafiken som knyter ihop området med storstadspulsen. Det är nog därför som Älvsjö är ett av Stockholms främsta stadsutvecklingsområden. Med dessa förutsättningar är det möjligt att hitta nya vanor och en smidigare vardag med en Lägenhet i Älvsjö.

Lediga lägenheter i Älvsjö just nu

Är en lägenhet i Älvsjö vad du letar efter? Just nu har vi ett grannskap med ljusa och välplanerade hem i nära anslutning till Älvsjö station. Grannskapet heter On Track, och härifrån tar du dig in till Stockholms city på tio minuter. Här kan du hitta din nya lägenhet i Älvsjö med en innergård som bjuder in till både träning och sociala sammankomster. Lägenheterna är mellan 34 och 80 kvadratmeter stora, så oavsett hur mycket utrymme du är på jakt efter är det stor chans att du hittar din nya lägenhet i Älvsjö just i On Track.

Upplev friheten med att köpa en lägenhet i Älvsjö

Att flytta in i ett alldeles nytt hem är en särskild känsla. Du är den första att vrida om nyckeln i låset och hänga upp jackan på kroken i hallen. Här är det du som är den första att göra allt och det går fort att skapa känslan av just ditt hem.

När du flyttar in i våra nya lägenheter i Älvsjö får du dessutom vara med och bestämma hur ditt nya hem ska se ut. Genom att välja bland våra noggrant framtagna inredningsstilar kan du vara med och skapa ditt drömhem. Den stilrena och miljömässigt hållbara basen blir sedan en utmärkt grund för dina personliga detaljer och möbler som skapar själva hemkänslan. Men ett hem är ju såklart mer än det som ryms innanför väggarna. Det tycker i alla fall vi på Bonava, och därför har vi alltid även fokus på de gemensamma utrymmena. Din nya lägenhet i Älvsjö har tillexempel både en egen balkong och en gemensam innergård.

Är en bostadsrätt i Älvsjö det du letar efter? Här kan du läsa mer om hur det är att ha en nyproduktion i Älvsjö. Om du vill fortsätta kika runt för att hitta just din lägenhet i Stockholm kan vi tipsa om att kolla in alla våra områden i Stockholm. Där kan du få en överblick över vilka områden vi har utöver Älvsjö.