Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Bostadsrätt Älvsjö

Bo naturnära i bostadsrätt i Älvsjö

Älvsjö är ett av Stockholms mest älskade områden för den som söker efter en lugnare miljö men ändå vill bo nära storstadspulsen. Med en bostadsrätt i Älvsjö kommer du ifrån hetsen och stressen och kan leva småstadsliv fast du bor på kort pendlingsavstånd in till centrala Stockholm.

Hitta hem med en nyproducerad bostadsrätt i Älvsjö

Letar du efter en bostadsrätt i Älvsjö har du kommit till helt rätt plats. Bonava bygger nyproducerade bostadsrätter där du och din familj kan skapa ett levande hem och minnen som består.

I en nyproducerad bostadsrätt från Bonava får du ett hem där allt från arkitektur till materialval gjorts med omsorg om miljö och hållbarhet. Vi vill skapa bostäder och områden som föder gemenskap och trygghet, där du kan trivas länge. Att äga sin bostadsrätt ger en enorm frihetskänsla, och du blir den allra första att sätta prägel på det nya hemmet. När du köper en bostadsrätt hos oss får du chansen att anpassa inredningen genom att välja mellan våra två grundstilar Classic eller Modern.

Bostadsrätter i Älvsjö nära naturen

I Älvsjö bor du nära naturen med badplatsen vid Långsjön, Solbergaskogen och Älvsjöskogen runt knuten. I populära Långbro park hittar du också restaurangen Långbro Värdshus där du kan avnjuta brunch, lunch eller middag. I Älvsjö finns även den stora Älvsjömässan där du kan besöka spännande mässor och utställningar inom alla möjliga områden. Det finns helt enkelt goda möjligheter till friluftsliv och natur när du bor i bostadsrätt i Älvsjö.

Gott om lokal service när du bor i bostadsrätt i Älvsjö

Älvsjö har ett stort serviceutbud med allt från matbutiker till restauranger, Apotek och vårdcentral. Den ständigt växande stadsdelen ligger på tio minuters pendlingsavstånd från Stockholms central, vilket gör att det går snabbt att ta sig in till Stockholms city för dig som pendlar till jobbet. Våra bostadsrätter i Älvsjö ligger alldeles intill stationen, så pendlingen blir extra smidig.

Vad innebär det att bo i en bostadsrätt i Älvsjö?

Om du köper en bostadsrätt i Älvsjö blir du medlem i bostadsrättsföreningen. Det är föreningens medlemmar som tillsammans äger och förvaltar huset och de gemensamma ytorna. Föreningen består av dig och dina grannar. När du köper nyproduktion är du och dina grannar de första som bor i föreningen och det ger er en stor möjlighet att forma grannskapet tillsammans. Tillsammans skapar ni ett levande grannskap att trivas och växa i. Våra hem säljs alltid till fast pris, och så även våra bostadsrätter i Älvsjö.

 

Om du köper en bostadsrätt i Älvsjö kan du vara säker på att du köper ett hem som har byggts med fokus på stil, design och hållbarhet. Våra materialval och processer är utvalda för att värna och miljön och ett hållbart boende. Vi sköter grundvalen, och sedan får du välja mellan våra ihopsatta stilpaket. På så sätt är du med och skapar grunden för ditt nya hem, redan innan det är dags för möblering och inredning. Men ett hem är ju så mycket mer än bara det som ryms inom lägenhetens väggar. Därför är vi noga med att bygga för levande och sociala grannskap när vi bygger bostadsrätter i Älvsjö och våra andra områden. Våra områden har alltid gemensamma utrymmen så som till exempel innergårdar, takterrasser och lekplatser. Allt för att du och dina grannar ska känna er hemma och kunna trivas länge.

Vi skapar bostadsrätter i Älvsjö med lång erfarenhet

Vi har skapat hem och levande platser sedan 1930-talet, så vi har gott om erfarenhet med oss när vi idag skapar bostadsrätter i Älvsjö och på andra platser.

Mellan 2011 och 2016 har nästan 2 000 familjer flyttat in i ett nyproducerat hem från Bonava – och det bara i Stockholmsområdet. Så det är många som har gått före dig om du väljer att köpa en bostadsrätt i Älvsjö.

Vi finns med dig under hela din resa mot ett nytt hem, och vi har flera garantier och försäkringar så att du ska känna dig trygg med ditt köp. Här kan du läsa mer om våra försäkringar och vårt trygghetspaket som heter Tryggt Boende.

När du hittar en bostadsrätt i Älvsjö som passar dig kan du lämna en intresseanmälan direkt här på vår hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av en nyproduktion i Älvsjö. Här kan du läsa mer om våra lägenheter i Älvsjö, eller kolla vidare bland alla våra lägenheter i Stockholm.