amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2like2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Till Salu

On Track

Till Salu

On Track

On Track- Stockholms mest spännande bostadsprojekt?

Nytt boende vid Älvsjö station med tillgång till bilpool och utmärkt cykelförvaring. För dig som gillar ett aktivt liv och gärna umgås på den spännande gården med bland annat löparbana och utegym!

Är du öppen för ett nytt sätt att leva och bo? Gillar du fysisk aktivitet, umgänge, närhet till city och tillgång till egen bilpool? Då är On Track i Älvsjö rätt val! Här bygger vi yteffektiva bostadsrättslägenheter kring en gemensam aktivitetsgård du aldrig upplevt förr. Och pendelstationen når du på 60 blankt!

Klara. Färdiga. Gå!

Precis intill Älvsjö station uppförs 157 yteffektiva lägenheter, framför allt ettor och tvåor samt ett fåtal treor. Lägenheterna fördelas på fyra separata huskroppar med sex våningar i varje som omsluter en gemensam innergård. Eller arena, kanske vi ska kalla det. Här planeras nämligen ett antal ”stationer” för olika typer av aktiviteter, både fysiska och sociala. • Löparbana – perfekt för uppvärmning och korta sprintlopp. • Utegym – för chins, situps, knäböj och andra muskelstärkande övningar. • Pyramidbänk – med plats att njuta av kvällssolen och pusta ut efter fyspasset. • Utegrill – samla vänner och grannar för ett grillparty! • Trädgård – planteringar med tillhörande sittplatser.

Hemfakta

Antal rum
1 - 2
Storlek
27 - 63 m²
Pris
2 055 000 - 3 095 000 Kr
Antal bostäder
157 st
Bostadstyp
Flerbostadshus
Inflyttning: Från vintern 2018 - hösten 2018
Skicka intresseanmälan

Landskapsarkitektens vision

'On Track får en grönskande gård som inbjuder både till aktivitet, trädgårdshäng och odling. Gårdens avlånga form utnyttjas för en löparbana och bryts samtidigt av genom ett antal växtbeklädda spaljéer som bildar mindre rum i rummet. Planteringarna består av riktigt höga och frodiga perenner i en färgskala som harmoniserar med den lilafärgade löparbanan.' / Linda Andsberg, ÅWL Arkitekter AB

Stockholms bästa kommunikationer?

Att du bor på krypavstånd till Älvsjö station har du knappast missat. Inte nog med det. För dig som har bil är ett garage beläget under fastigheten och föredrar du cykel finns här ovanligt gott om såväl ställ som låsbara cykelförråd. Och för dig som bara behöver bil ibland står föreningens bilpool till tjänst – det nya smarta sättet att få tillgång till bil!

Är du intresserad av någon av bostäderna? Gör en intresseanmälan!
Skicka intresseanmälan
Intressepunkter

Intressepunkter

Status

Planerad
I planeringsfasen samlar vi in intressenter och kan börja berätta om vad vi ska bygga. Anmäler du interesse under den här perioden får du en inbjudan till säljstarten!
Förhandsförsäljning
Förförsäljning innebär att vi har krav på att uppnå ett visst antal bokningar.
Till Salu
Nu finns det detaljerad information om bostäderna! Du ser vilka som är bokade och vilka som fortfarande är lediga och det går att anmäla intresse för en specifik bostad.
Klart att flytta in
Nu kan man börja flytta in de nya hemmen!
Slutsålt
Alla bostäderna är sålda. Ibland kan vi behålla en visningsbostad i området men den går inte att köpa så länge vi använder den för visningar.

Gör en intresseanmälan

Bonavas integritetspolicy

Kontakt

Fakta om närområdet

10
minuter till T-centralen
10
minuters promenad till Stockholmsmässan
7
minuter till Årstafältet

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Det här ingår i Tryggt Boende™

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer

Med fokus på hållbarhet

Framtidens boende kräver större hänsyn till miljön och bostäder som håller hög kvalitet. Läs mer