Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1604, 4 Rum, 85 m²

Beskrivning

Gavelfyra högst upp i huset

Fem minuter på cykeln tar dig från stan till ditt nya hem i Södra Ekkällan. Här bor du i en ljus fyra högst upp i huset. Det enda som finns ovanför är det gemensamma planet med terrass och bastu.

En ledig sommarkväll när solen tittar fram är den högt belägna balkongen i västerläge en svårslagen plats. Här har du det självklara valet för lugn egentid, trivsamma middagar och festligt mingel. Resten av lägenheten består av 85 välplanerade kvadratmeter, och du har en bra balans mellan öppna ytor och egna rum. Praktisk och stilren förvaring väntar i alla rum, och materialen är eleganta och hållbara.

Hall

Hemmets startar med en hall där bra förvaring står i fokus. Längst ena väggen går en garderob med smidiga skjutdörrar, och utrymmet precis innanför dörren passar fint för kapphyllan där jackan får sin plats när du kommer hem.

Kök och vardagsrum

En öppen yta med generösa ljusinsläpp är platsen för gemenskap, vila, köksbestyr och måltider. Ekparketten är den stilrena basen för de olika möblemangen, och balkongen ger rummet en utomhusdel. I kökets hörn ger den spatiösa köksbänken gott om utrymme för ingredienser och redskap när du förbereder kvällens middag, och du har välplanerad förvaring och vitvaror i toppklass.

Balkong

Din högt belägna balkong i västerläge blir enkelt en favorityta hemma. Här kan hyllan med trivsamma kryddodlingar och slingrande murgröna stå i hörnet, och de bekväma utemöblerna får gott om plats på de åtta kvadratmeterna.

Sovrum 1

Bredvid balkongdörren finns dörren in till hemmets största sovrum. Rummet ligger lite avskilt och blir en skön plats att dra sig tillbaka till. De dubbla garderoberna blir en bra grund för rummets förvaring, och här finns plats för en säng av bred modell.

Badrum och gästtoalett

I ditt nya hem kan du njuta av den praktiska lyxen av att ha dubbla wc-rum. Båda rummen är helkaklade och försedda med klinkergolv, och wc, dusch och handfat finns i dem båda. Badrummet är stort och luftigt och blir även din nya tvättstuga. I badrummet finns gott om förvaring för tandborstar, plåster och tvättmedel.

Sovrum 2 och 3

Ett hemmakontor och ett gästrum eller kanske två barnrum – här finns två mindre sovrum att använda och inreda efter behov. I båda rummen finns förvaring i ett av hörnen, och fönstren släpper in ljuset från söder.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap