Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1604, 4 Rum, 85 m²

Gavelfyra högst upp i huset

Fem minuter på cykeln tar dig från stan till ditt nya hem i Södra Ekkällan. Här bor du i en ljus fyra högst upp i huset. Det enda som finns ovanför är det gemensamma planet med terrass och bastu.

En ledig sommarkväll när solen tittar fram är den högt belägna balkongen i västerläge en svårslagen plats. Här har du det självklara valet för lugn egentid, trivsamma middagar och festligt mingel. Resten av lägenheten består av 85 välplanerade kvadratmeter, och du har en bra balans mellan öppna ytor och egna rum. Praktisk och stilren förvaring väntar i alla rum, och materialen är eleganta och hållbara.

Hall

Hemmets startar med en hall där bra förvaring står i fokus. Längst ena väggen går en garderob med smidiga skjutdörrar, och utrymmet precis innanför dörren passar fint för kapphyllan där jackan får sin plats när du kommer hem.

Kök och vardagsrum

En öppen yta med generösa ljusinsläpp är platsen för gemenskap, vila, köksbestyr och måltider. Ekparketten är den stilrena basen för de olika möblemangen, och balkongen ger rummet en utomhusdel. I kökets hörn ger den spatiösa köksbänken gott om utrymme för ingredienser och redskap när du förbereder kvällens middag, och du har välplanerad förvaring och vitvaror i toppklass.

Balkong

Din högt belägna balkong i västerläge blir enkelt en favorityta hemma. Här kan hyllan med trivsamma kryddodlingar och slingrande murgröna stå i hörnet, och de bekväma utemöblerna får gott om plats på de åtta kvadratmeterna.

Sovrum 1

Bredvid balkongdörren finns dörren in till hemmets största sovrum. Rummet ligger lite avskilt och blir en skön plats att dra sig tillbaka till. De dubbla garderoberna blir en bra grund för rummets förvaring, och här finns plats för en säng av bred modell.

Badrum och gästtoalett

I ditt nya hem kan du njuta av den praktiska lyxen av att ha dubbla wc-rum. Båda rummen är helkaklade och försedda med klinkergolv, och wc, dusch och handfat finns i dem båda. Badrummet är stort och luftigt och blir även din nya tvättstuga. I badrummet finns gott om förvaring för tandborstar, plåster och tvättmedel.

Sovrum 2 och 3

Ett hemmakontor och ett gästrum eller kanske två barnrum – här finns två mindre sovrum att använda och inreda efter behov. I båda rummen finns förvaring i ett av hörnen, och fönstren släpper in ljuset från söder.

Hemfakta

Bostad
1604
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 7
Antal rum
4
Storlek
85 m²
Här finns
Balkong, Hiss
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap