Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ytsmart trea med utsikt i Tinnerbäcks Vy

När du bor på sjunde våningen i Tinnerbäcks Vy blir utsikten en självklar del av vardagen. Här kan du följa årstidernas växlingar från hög höjd och få sällskap av solen på din södervända balkong.

Från hallen ser du hela vägen ut mot din nya balkong om du kollar åt höger. Mellan hallen och balkongen ligger det luftiga vardagsrummet som knyter ihop hemmets delar, och inne i gavelhörnet finns köket placerat. I det andra hörnet finns två sovrum för egentid. Din nya trea är smart planerad och ger utrymme för sociala stunder, vardagens pyssel och stillsam avkoppling.

Hall

I hallen ligger slitstarka klinkerplattor, och hatthyllan för favoritjackan får plats precis innanför dörren. Garderoben löser undangömd hallförvaring, och mer förvaring väntar längre in i lägenheten i den rymliga klädkammaren.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet har plats för soffan, läsfåtöljen och andra möbler som hör rummet till. Ljusinsläppet från balkongen blir en del av rummets atmosfär, och ekparketten blir möblemangens bas. Gavelrummet i hörnet är platsen för frukostfix och middagsbestyr. Fönstret vid köksbänken ger trivsamma vyer när du donar med matvarorna, och du har generöst med arbetsyta på bänken som går längst två väggar. Vitvarorna harmoniserar snyggt med köksinredningen och de drar minimalt med energi.

Balkong

På din nya balkong trivs både sollängtande människor och diverse växter bra. På nio kvadratmeter finns plats för de bekväma utomhusstolarna, och med ett gäng värmande filtar inom räckhåll kan både kvällar och säsonger förlängas.

Sovrum 1 och 2

Garderobsväggen i det stora sovrummet ger plats för tröjor och strumpor på ordnat vis. Sovrummets viktigaste möbel får generöst med utrymme, och här finns plats för annan trivsam inredning också. I det mindre sovrummet finns plats för en smalare säng, eller kanske det stora skrivbordet till hemmakontoret.

Badrum

Att ha badrummet i anslutning till hallen är smidigt både när du kommer hem och när du ska iväg. Rummets ena sida är platsen där du sköter hemmets tvätt. Över tvätt- och torkmaskinerna ligger en praktisk arbetsbänk som även blir en användbar avlastningsyta. Längst andra väggen finns tvättställ, wc och dusch på rad.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap