Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Utsikt mot stan och välplanerade ytor

Ljuset kommer in från två håll i det öppna rummet. Kvadratmeterna är smart planerade och stilrena material är basen i alla rum. Från balkongen ser du stan som du når på fem minuter om du tar cykeln.

En spurt upp för trapporna till sjunde våningen kan avsluta dagens träningspass. Här kan du pusta ut på din nya balkong och njuta av utsikten. Vill du hellre runda av dagen med ett bastubad är det inte svårt ordnat när du har en gemensam relaxavdelning med bastu en trappa upp. I lägenheten finns välplanerade rum, och energieffektiva lösningar och hållbara materialval är två viktiga utgångspunkter i din Svanenmärkta tvåa.

Hall

Här kommer du in i en praktisk och yteffektiv hall med klinkergolv och smidig förvaring. Klädhängaren kan få sin plats precis till höger, och åt vänster ser du mot det öppna rummet.

Kök och vardagsrum

Köket är placerat längst den ena väggen. Mellan högskåpen längst till vänster och väggen i andra hörnet finns gott om bänkyta och förvaring. Här har du gott om arbetsyta när du lagar snabba mellanmål eller förbereder helgens middag. Vitvarorna är snyggt anpassade till kökssnickerierna och de drar lågt med energi. Resten av ytan ger plats åt soffan och de andra umgängesvänliga möblerna.

Balkong

Lägenhetens balkong med hörnläge blir platsen för långa sommarfrukostar och för återhämtningen efter träningen. Ytan ger rymlig plats åt sköna utemöbler och hemtrevliga växter.

Sovrum

I sovrummet finns plats för en säng av bred modell på ekparketten. Garderobsväggen blir en klippa när det gäller klädförvaringen. Garderobsinredningen hjälper till med ordning och reda för allt från fritidskläder till finutstyrslar.

Badrum

Klinkerplattor på golvet och ljust kaklade väggar är basen i hemmets badrum. Kombimaskinen tvättar och torkar kläderna och skåpen och kommoden löser förvaringen. Spegelskåpet har egen belysning och där i kan produkterna stå på rad.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap