Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1602, 2 Rum, 47 m²

Utsikt mot stan och välplanerade ytor

Ljuset kommer in från två håll i det öppna rummet. Kvadratmeterna är smart planerade och stilrena material är basen i alla rum. Från balkongen ser du stan som du når på fem minuter om du tar cykeln.

En spurt upp för trapporna till sjunde våningen kan avsluta dagens träningspass. Här kan du pusta ut på din nya balkong och njuta av utsikten. Vill du hellre runda av dagen med ett bastubad är det inte svårt ordnat när du har en gemensam relaxavdelning med bastu en trappa upp. I lägenheten finns välplanerade rum, och energieffektiva lösningar och hållbara materialval är två viktiga utgångspunkter i din Svanenmärkta tvåa.

Hall

Här kommer du in i en praktisk och yteffektiv hall med klinkergolv och smidig förvaring. Klädhängaren kan få sin plats precis till höger, och åt vänster ser du mot det öppna rummet.

Kök och vardagsrum

Köket är placerat längst den ena väggen. Mellan högskåpen längst till vänster och väggen i andra hörnet finns gott om bänkyta och förvaring. Här har du gott om arbetsyta när du lagar snabba mellanmål eller förbereder helgens middag. Vitvarorna är snyggt anpassade till kökssnickerierna och de drar lågt med energi. Resten av ytan ger plats åt soffan och de andra umgängesvänliga möblerna.

Balkong

Lägenhetens balkong med hörnläge blir platsen för långa sommarfrukostar och för återhämtningen efter träningen. Ytan ger rymlig plats åt sköna utemöbler och hemtrevliga växter.

Sovrum

I sovrummet finns plats för en säng av bred modell på ekparketten. Garderobsväggen blir en klippa när det gäller klädförvaringen. Garderobsinredningen hjälper till med ordning och reda för allt från fritidskläder till finutstyrslar.

Badrum

Klinkerplattor på golvet och ljust kaklade väggar är basen i hemmets badrum. Kombimaskinen tvättar och torkar kläderna och skåpen och kommoden löser förvaringen. Spegelskåpet har egen belysning och där i kan produkterna stå på rad.

Hemfakta

Bostad
1602
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 7
Antal rum
2
Storlek
47 m²
Här finns
Balkong, Hiss
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap