Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1503, 3 Rum, 76 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Hem med högt belägen balkong i söder

På sjätte våningen i Tinnerbäcks Vy finns en välplanerad trea att längta hem till. Gemensamma ytor ger plats för umgänge, sovrummen ger utrymme för egentid och balkongen bidrar med utsikt i söderläge

Den rymliga balkongen blir det självklara valet för lediga sommarstunder hemma i lägenheten. Vill du ha mer plats att breda ut dig på och samtidigt träffa grannarna är takterrassen två trappor upp stället att gå till. Här kan du träffa nya vänner eller hitta en lugn plats där du kan njuta av den fria utsikten. Hemma i lägenheten finns de trivsamma rummen där den stilrena utformningen gör det enkelt att låta den egna smaken ta plats.

Hall och klädkammare

Trean startar med en yteffektiv hall som leder vidare in i hemmet. Jackor, kepsar och skor får sitt hem till vänster och rakt fram finns badrummet smidigt placerat. Hallgarderoben har sällskap av en klädkammare lite längre in i lägenheten där mer av de gemensamma grejerna får plats.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummens väggar och hörn ger ett lättmöblerat rum där soffhörnan, bokhyllorna och andra trevligheter kan bli grunden. Golvet består av ekparkett och väggarna är ljust målade. Du kan öppna balkongdörren och låta balkongen bli en del av vardagsrummets yta, eller bara njuta av ljusinsläppet från det breda fönstret. Köket är placerat inne i hörnet, och här blir ett ljust gavelrum platsen för matlagningsbestyr och måltider. Köksinredningen är praktisk och elegant, och vitvarorna drar minimalt med energi.

Balkong

Här kan du breda ut dig i bekvämt läge en ledig stund, påta med balkongväxterna eller stuva undan möblerna för att få plats med så många minglande vänner som möjligt. Ytan på nio kvadratmeter har soligt söderläge och från sjätte våningen har du en härlig höjd att njuta av.

Badrum

Rummets ena sida blir din nya tvättstuga i praktiskt miniformat, och den andra rymmer handfat, wc och dusch på rad. Det välplanerade badrummet är helkaklat och försett med klinkergolv, och badrumsprylarna får du gott om plats för i kommoden och skåpen.

Sovrum 1 och 2

Ett större och ett mindre rum ligger vägg i vägg i lägenhetens ena hörn. Det stora kan bli ditt nya sovrum. Garderobsväggen ger plats åt kläder på galgar och i lådor, och på golvet finns utrymme för den breda sängen. Rummet på andra sidan väggen gör sig lika bra som gästrum, hemmakontor eller barnrum.

Hemfakta

Bostad
1503
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Inflytt från
Mars 2020
Här finns
Balkong, Hiss
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap