Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hem med högt belägen balkong i söder

På sjätte våningen i Tinnerbäcks Vy finns en välplanerad trea att längta hem till. Gemensamma ytor ger plats för umgänge, sovrummen ger utrymme för egentid och balkongen bidrar med utsikt i söderläge

Den rymliga balkongen blir det självklara valet för lediga sommarstunder hemma i lägenheten. Vill du ha mer plats att breda ut dig på och samtidigt träffa grannarna är takterrassen två trappor upp stället att gå till. Här kan du träffa nya vänner eller hitta en lugn plats där du kan njuta av den fria utsikten. Hemma i lägenheten finns de trivsamma rummen där den stilrena utformningen gör det enkelt att låta den egna smaken ta plats.

Hall och klädkammare

Trean startar med en yteffektiv hall som leder vidare in i hemmet. Jackor, kepsar och skor får sitt hem till vänster och rakt fram finns badrummet smidigt placerat. Hallgarderoben har sällskap av en klädkammare lite längre in i lägenheten där mer av de gemensamma grejerna får plats.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummens väggar och hörn ger ett lättmöblerat rum där soffhörnan, bokhyllorna och andra trevligheter kan bli grunden. Golvet består av ekparkett och väggarna är ljust målade. Du kan öppna balkongdörren och låta balkongen bli en del av vardagsrummets yta, eller bara njuta av ljusinsläppet från det breda fönstret. Köket är placerat inne i hörnet, och här blir ett ljust gavelrum platsen för matlagningsbestyr och måltider. Köksinredningen är praktisk och elegant, och vitvarorna drar minimalt med energi.

Balkong

Här kan du breda ut dig i bekvämt läge en ledig stund, påta med balkongväxterna eller stuva undan möblerna för att få plats med så många minglande vänner som möjligt. Ytan på nio kvadratmeter har soligt söderläge och från sjätte våningen har du en härlig höjd att njuta av.

Badrum

Rummets ena sida blir din nya tvättstuga i praktiskt miniformat, och den andra rymmer handfat, wc och dusch på rad. Det välplanerade badrummet är helkaklat och försett med klinkergolv, och badrumsprylarna får du gott om plats för i kommoden och skåpen.

Sovrum 1 och 2

Ett större och ett mindre rum ligger vägg i vägg i lägenhetens ena hörn. Det stora kan bli ditt nya sovrum. Garderobsväggen ger plats åt kläder på galgar och i lådor, och på golvet finns utrymme för den breda sängen. Rummet på andra sidan väggen gör sig lika bra som gästrum, hemmakontor eller barnrum.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap