Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1502, 2 Rum, 47 m²

Kvadratsmarta ytor och en balkong med hörnläge

Ett öppet kök och vardagsrum, ett luftigt sovrum med garderobsvägg, tvättmaskin i badrummet och en balkong med hörnläge – välkommen till en hemtrevlig och praktiskt planerad tvåa i Södra Ekkällan.

Tvåan ger dig 47 nya kvadratmeter att trivas på. Välplanerad förvaring väntar i alla rum och du har förberedd plats för elvispen, tandborstarna, finkläderna, picknickfilten och allt det där andra som finns hemma. I vardagsrummet kan du öppna glasdörren och kliva ut på din egen balkong med härlig utsikt från sjätte våningen. Uppe på taket finns den gemensamma terrassen och relaxavdelningen med bastu, och utanför dörren finns områdets natur och promenadavstånd in till stan

Hall

När du kliver in i hallen har du köket direkt till vänster, nära och bra när du kommer hem med matkassarna. Hallens högra vägg löser förvaringen med en dubbelgarderob och utrymme för klädhängare.

Kök och vardagsrum

Köksbänken ger dig bra förvaring och arbetsyta – allt i stilrent utförande. Maten kan du packa in i kylen och frysen, och i skåpet bredvid kan dammsugaren husera. Du har en integrerad diskmaskin som underlättar efterarbetet och en induktionshäll att koka och steka på. Det öppna gavelrummet på 26 kvadratmeter ger utrymme åt bekväma och sällskapliga möbler.

Balkong

Slå dig ner i bekvämt läge och spana ut mot Linköping från hög höjd. Här bor du med en trivsam hörnbalkong med generös utsikt. Det breda fönstret och dörren finns åt vardagsrummet, och det smala fönstret vetter mot sovrummet.

Sovrum

När du har en garderobsvägg kan bestyren med att hålla sovrummet ordnat och harmoniskt förenklas. Här finns bra med utrymme för att hänga upp och vika i högar, eller för att snabbt städa undan bara så länge. På hemmets ekparkett står en bred säng fint, och fönstren i hörnen bidrar med ljus och luft.

Badrum

Ditt nya badrum har dörr från hallen. Kombimaskinen tvättar och torkar kläderna och skåpen och kommoden löser förvaringen. Klinkerplattorna på golvet och de helkaklade väggarna är basen i rummet.

Hemfakta

Bostad
1502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
2
Storlek
47 m²
Här finns
Balkong, Hiss
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap