Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Kvadratsmarta ytor och en balkong med hörnläge

Ett öppet kök och vardagsrum, ett luftigt sovrum med garderobsvägg, tvättmaskin i badrummet och en balkong med hörnläge – välkommen till en hemtrevlig och praktiskt planerad tvåa i Södra Ekkällan.

Tvåan ger dig 47 nya kvadratmeter att trivas på. Välplanerad förvaring väntar i alla rum och du har förberedd plats för elvispen, tandborstarna, finkläderna, picknickfilten och allt det där andra som finns hemma. I vardagsrummet kan du öppna glasdörren och kliva ut på din egen balkong med härlig utsikt från sjätte våningen. Uppe på taket finns den gemensamma terrassen och relaxavdelningen med bastu, och utanför dörren finns områdets natur och promenadavstånd in till stan

Hall

När du kliver in i hallen har du köket direkt till vänster, nära och bra när du kommer hem med matkassarna. Hallens högra vägg löser förvaringen med en dubbelgarderob och utrymme för klädhängare.

Kök och vardagsrum

Köksbänken ger dig bra förvaring och arbetsyta – allt i stilrent utförande. Maten kan du packa in i kylen och frysen, och i skåpet bredvid kan dammsugaren husera. Du har en integrerad diskmaskin som underlättar efterarbetet och en induktionshäll att koka och steka på. Det öppna gavelrummet på 26 kvadratmeter ger utrymme åt bekväma och sällskapliga möbler.

Balkong

Slå dig ner i bekvämt läge och spana ut mot Linköping från hög höjd. Här bor du med en trivsam hörnbalkong med generös utsikt. Det breda fönstret och dörren finns åt vardagsrummet, och det smala fönstret vetter mot sovrummet.

Sovrum

När du har en garderobsvägg kan bestyren med att hålla sovrummet ordnat och harmoniskt förenklas. Här finns bra med utrymme för att hänga upp och vika i högar, eller för att snabbt städa undan bara så länge. På hemmets ekparkett står en bred säng fint, och fönstren i hörnen bidrar med ljus och luft.

Badrum

Ditt nya badrum har dörr från hallen. Kombimaskinen tvättar och torkar kläderna och skåpen och kommoden löser förvaringen. Klinkerplattorna på golvet och de helkaklade väggarna är basen i rummet.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap