Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av kvällssolen i Tinnerbäcks Vy

Efter en promenad i Tinnerö eklandskap eller en mer fartfylld utflykt i parkourparken är den nya fyran på femte våningen platsen att landa på. Kvällssolen är bäst på den egna balkongen.

En rymlig balkong kommer väl till pass oavsett årstid och väder, men under lediga sommarkvällar när solen dröjer sig kvar är en egen utomhusyta i västerläge extra härligt. Utanför dörren finns varierande natur för träning och återhämtning, och stan finns fem minuter bort om du tar cykeln. Lägenheten är välplanerad du har balans mellan öppna ytor och egna rum.

Hall

När du kommer hem kan du hänga av dig jackor, hjälmar och väskor direkt till höger där kapphyllan får sin plats. En praktisk garderobsvägg och en inbyggd garderob längre in i hallen blir en bra grund för hemmets förvaring.

Badrum och gästtoalett

Dubbla wc-rum är en praktisk lyx. I båda rummen når ett ljust kakel från golv till tak, och under fötterna har du klinkerplattor. Badrummet är större och luftigare och här finns även bänken med tvättmaskin och torktumlare. Badrumsförvaring får du i spegelskåpet, kommoden och tvättbänkens överskåp.

Kök och vardagsrum

I det öppna rummet har du flera fönster som släpper in ljus och ger utblickar. Köket blir en luftig matlagningshörna där köksbänken når över två väggar. Induktionshällen och ungen i skön arbetshöjd är välkomna tillskott i matlagningen, och efterarbetet sköter den integrerade diskmaskinen. Blir det rester efter dagens middag behöver de inte trängas när du har en kyl och frys i fullhöjd. Hemmet knyts ihop av den stilrena ekparketten, och i vardagsrummet blir den basen för de sällskapliga möblerna.

Balkong

Trivsamma utomhusmöbler, gröna växter och en och annan filt skapar enkelt en utomhusoas att längta hem till. Balkongen på åtta kvadratmeter blir snabbt en favoritplats. För mer utomhusyta hemma finns den spatiösa takterrassen några våningar upp.

Sovrum 1

Framåt kvällen är det stora sovrummet platsen att snegla mot. Det breda fönstret ger djup och rymd åt rummet, och garderoberna i hörnet bidrar med förvaring. Sovrummets viktigaste möbel får bra med utrymme.

Sovrum 2 och 3

De mindre sovrummen ligger vägg i vägg och mäter åtta respektive elva kvadratmeter. Rummen är lättmöblerade och enkla att använda utifrån olika behov, och i båda finns förberedd förvaring i en hörngarderob.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap