Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1404, 4 Rum, 85 m²

Njut av kvällssolen i Tinnerbäcks Vy

Efter en promenad i Tinnerö eklandskap eller en mer fartfylld utflykt i parkourparken är den nya fyran på femte våningen platsen att landa på. Kvällssolen är bäst på den egna balkongen.

En rymlig balkong kommer väl till pass oavsett årstid och väder, men under lediga sommarkvällar när solen dröjer sig kvar är en egen utomhusyta i västerläge extra härligt. Utanför dörren finns varierande natur för träning och återhämtning, och stan finns fem minuter bort om du tar cykeln. Lägenheten är välplanerad du har balans mellan öppna ytor och egna rum.

Hall

När du kommer hem kan du hänga av dig jackor, hjälmar och väskor direkt till höger där kapphyllan får sin plats. En praktisk garderobsvägg och en inbyggd garderob längre in i hallen blir en bra grund för hemmets förvaring.

Badrum och gästtoalett

Dubbla wc-rum är en praktisk lyx. I båda rummen når ett ljust kakel från golv till tak, och under fötterna har du klinkerplattor. Badrummet är större och luftigare och här finns även bänken med tvättmaskin och torktumlare. Badrumsförvaring får du i spegelskåpet, kommoden och tvättbänkens överskåp.

Kök och vardagsrum

I det öppna rummet har du flera fönster som släpper in ljus och ger utblickar. Köket blir en luftig matlagningshörna där köksbänken når över två väggar. Induktionshällen och ungen i skön arbetshöjd är välkomna tillskott i matlagningen, och efterarbetet sköter den integrerade diskmaskinen. Blir det rester efter dagens middag behöver de inte trängas när du har en kyl och frys i fullhöjd. Hemmet knyts ihop av den stilrena ekparketten, och i vardagsrummet blir den basen för de sällskapliga möblerna.

Balkong

Trivsamma utomhusmöbler, gröna växter och en och annan filt skapar enkelt en utomhusoas att längta hem till. Balkongen på åtta kvadratmeter blir snabbt en favoritplats. För mer utomhusyta hemma finns den spatiösa takterrassen några våningar upp.

Sovrum 1

Framåt kvällen är det stora sovrummet platsen att snegla mot. Det breda fönstret ger djup och rymd åt rummet, och garderoberna i hörnet bidrar med förvaring. Sovrummets viktigaste möbel får bra med utrymme.

Sovrum 2 och 3

De mindre sovrummen ligger vägg i vägg och mäter åtta respektive elva kvadratmeter. Rummen är lättmöblerade och enkla att använda utifrån olika behov, och i båda finns förberedd förvaring i en hörngarderob.

Hemfakta

Bostad
1404
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4
Storlek
85 m²
Här finns
Balkong, Hiss
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap