Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1402, 2 Rum, 47 m²

2 planerade visningar

2 planerade visningar

Läs mer

Yteffektiv lägenhet med gemensam bastu på taket

Oavsett årstid kan ett bastubad med utsikt vara ett skönt sätt att koppla av på. Bastun är en del av den gemensamma takterrassen, och tre trappor ner finns din smart planerade tvåa på 47 kvadratmeter.

På våning fem har du en härlig höjd att njuta av och utsikt åt två håll. Balkongen är trivsamt placerad i lägenhetens hörn, och här kan du starta dagen med morgonsol och utsikt mot stan. Köket och vardagsrummet är placerat i ett öppet rum, och du har smart utplacerad förvaring i alla rum. Tre våningar upp finns den stora takterrassen och relaxavdelningen med bastu som du delar med dina nya grannar.

Hall

Hemmet startar med en kvadratisk hall med förvaring längst den högra väggen. Rakt fram finns badrummet, och köket väntar åt vänster.

Kök och vardagsrum

Köket är placerat längst den ena väggen och ljuset kommer in från två håll i det öppna rummet. I städskåpet får du plats med dammsugaren och mopparna, och kylen och frysen förvarar maten. Resten av köksväggen består av en stilren arbetsbänk och du har gott om förvaring. Alla dina nya vitvaror är energieffektiva med miljön i åtanke.

Balkong

Sju kvadratmeter med ett trivsamt hörnläge väntar med dörr från vardagsrummet. Här kan du koppla av med en väntande tidning eller påta med dina urbana odlingar. Läget ger skön morgonsol och utsikt mot stan.

Sovrum

Din nya garderobsvägg blir en klippa när det gäller klädförvaringen. Garderobsinredningen hjälper till med ordning och reda för allt från träningskläder till kalasutstyrslar. I rummet finns plats för en säng av bred modell på hemmets ekparkett.

Badrum

Badrummet är luftigt och helkaklat. Här finns kombimaskin, handfat, wc och dusch på rad längst den ena sidan. Kombimaskinen sköter tvätt och tork och gör att badrummet också fungerar som hemmets tvättstuga.

Hemfakta

Bostad
1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
2
Storlek
47 m²
Inflytt från
Mars 2020
Här finns
Balkong, Hiss
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap