Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Yteffektiv lägenhet med gemensam bastu på taket

Oavsett årstid kan ett bastubad med utsikt vara ett skönt sätt att koppla av på. Bastun är en del av den gemensamma takterrassen, och tre trappor ner finns din smart planerade tvåa på 47 kvadratmeter.

På våning fem har du en härlig höjd att njuta av och utsikt åt två håll. Balkongen är trivsamt placerad i lägenhetens hörn, och här kan du starta dagen med morgonsol och utsikt mot stan. Köket och vardagsrummet är placerat i ett öppet rum, och du har smart utplacerad förvaring i alla rum. Tre våningar upp finns den stora takterrassen och relaxavdelningen med bastu som du delar med dina nya grannar.

Hall

Hemmet startar med en kvadratisk hall med förvaring längst den högra väggen. Rakt fram finns badrummet, och köket väntar åt vänster.

Kök och vardagsrum

Köket är placerat längst den ena väggen och ljuset kommer in från två håll i det öppna rummet. I städskåpet får du plats med dammsugaren och mopparna, och kylen och frysen förvarar maten. Resten av köksväggen består av en stilren arbetsbänk och du har gott om förvaring. Alla dina nya vitvaror är energieffektiva med miljön i åtanke.

Balkong

Sju kvadratmeter med ett trivsamt hörnläge väntar med dörr från vardagsrummet. Här kan du koppla av med en väntande tidning eller påta med dina urbana odlingar. Läget ger skön morgonsol och utsikt mot stan.

Sovrum

Din nya garderobsvägg blir en klippa när det gäller klädförvaringen. Garderobsinredningen hjälper till med ordning och reda för allt från träningskläder till kalasutstyrslar. I rummet finns plats för en säng av bred modell på hemmets ekparkett.

Badrum

Badrummet är luftigt och helkaklat. Här finns kombimaskin, handfat, wc och dusch på rad längst den ena sidan. Kombimaskinen sköter tvätt och tork och gör att badrummet också fungerar som hemmets tvättstuga.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap