Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Naturnära gavelfyra på 85 kvadratmeter

I Södra Ekkällan är det enkelt att låta naturen ta plats i livet. Utanför dörren finns varierande omgivningar för utmanande träning och rofyllda stunder. Hemma i lägenheten finns välplanerade rum.

Naturen finns inom räckhåll när du går hemifrån, och utomhusyta på hemmaplan finns både på din egna balkong och uppe på den gemensamma takterrassen. De öppna ytorna med kök och vardagsrum balanseras med egna rum för lugn och ro. I din nya fyra är praktiska lösningar, stilren design och generöst med ljusinsläpp en viktig del av utformningen.

Hall

I din nya hall finns plats för säsongens jackor för olika väder i utrymmet direkt till vänster. Utrymmet följs av en praktisk garderobsvägg för undangömd förvaring. Precis innanför dörren ligger ett tåligt klinkergolv innan hemmets ekparkett tar över.

Kök och vardagsrum

En bekväm soffhörna, en rymlig matplats och ett par bokhyllor kan ta plats i det öppna rummet. Den öppna planlösningen ger köket ett eget hörn även om rummen smälter ihop. Den spatiösa köksbänken ger bra med plats för ingredienser och redskap när du donar med dagens matlagning, och du har välplanerad förvaring och vitvaror i toppklass.

Balkong

Balkongens dörr finns i vardagsrummets ena hörn. Utomhusytan består av åtta kvadratmeter i trivsamt västerläge. Den lättmöblerade ytan har plats för både kafémöbeln och den bekväma vilstolen vid sidan av jordgubbsplantor och slingrande murgröna.

Sovrum 1

Lite avskilt i den ena hörnet ligger det största sovrummet. Här är platsen att dra sig tillbaka till för vila och återhämtning. Garderoberna i hörnet blir en bra grund för klädförvaringen, och det breda fönstret vetter trivsamt mot balkongen.

Sovrum 2 och 3

Två mindre rum finns placerade vägg i vägg i andra hörnet. Oavsett vilka användningsområden rummen får är den stilrena basen med ljust målade väggar, trivsamt ljusinsläpp från söder och hemmets ekparkett en bra grund för olika möblemang.

Badrum och gästtoalett

I badrummet och på gästtoaletten blir helkaklade väggar och klinkergolv rummens stilrena bas. Du har wc, dusch och tvättställ i dubbel uppsättning. I badrummet finns även din nya tvättstuga i miniformat med tvättmaskin, torktumlare, arbetsyta och skåp för förvaring. I badrummet finns också kommoden och spegelskåpet med belysning.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap