Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1304, 4 Rum, 85 m²

Naturnära gavelfyra på 85 kvadratmeter

I Södra Ekkällan är det enkelt att låta naturen ta plats i livet. Utanför dörren finns varierande omgivningar för utmanande träning och rofyllda stunder. Hemma i lägenheten finns välplanerade rum.

Naturen finns inom räckhåll när du går hemifrån, och utomhusyta på hemmaplan finns både på din egna balkong och uppe på den gemensamma takterrassen. De öppna ytorna med kök och vardagsrum balanseras med egna rum för lugn och ro. I din nya fyra är praktiska lösningar, stilren design och generöst med ljusinsläpp en viktig del av utformningen.

Hall

I din nya hall finns plats för säsongens jackor för olika väder i utrymmet direkt till vänster. Utrymmet följs av en praktisk garderobsvägg för undangömd förvaring. Precis innanför dörren ligger ett tåligt klinkergolv innan hemmets ekparkett tar över.

Kök och vardagsrum

En bekväm soffhörna, en rymlig matplats och ett par bokhyllor kan ta plats i det öppna rummet. Den öppna planlösningen ger köket ett eget hörn även om rummen smälter ihop. Den spatiösa köksbänken ger bra med plats för ingredienser och redskap när du donar med dagens matlagning, och du har välplanerad förvaring och vitvaror i toppklass.

Balkong

Balkongens dörr finns i vardagsrummets ena hörn. Utomhusytan består av åtta kvadratmeter i trivsamt västerläge. Den lättmöblerade ytan har plats för både kafémöbeln och den bekväma vilstolen vid sidan av jordgubbsplantor och slingrande murgröna.

Sovrum 1

Lite avskilt i den ena hörnet ligger det största sovrummet. Här är platsen att dra sig tillbaka till för vila och återhämtning. Garderoberna i hörnet blir en bra grund för klädförvaringen, och det breda fönstret vetter trivsamt mot balkongen.

Sovrum 2 och 3

Två mindre rum finns placerade vägg i vägg i andra hörnet. Oavsett vilka användningsområden rummen får är den stilrena basen med ljust målade väggar, trivsamt ljusinsläpp från söder och hemmets ekparkett en bra grund för olika möblemang.

Badrum och gästtoalett

I badrummet och på gästtoaletten blir helkaklade väggar och klinkergolv rummens stilrena bas. Du har wc, dusch och tvättställ i dubbel uppsättning. I badrummet finns även din nya tvättstuga i miniformat med tvättmaskin, torktumlare, arbetsyta och skåp för förvaring. I badrummet finns också kommoden och spegelskåpet med belysning.

Hemfakta

Bostad
1304
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
4
Storlek
85 m²
Här finns
Balkong, Hiss
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap