Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Träningsnära tvåa i Linköping

Yogastunder på den gemensamma takterrassen eller långa löprundor i skogen kan bli nya träningsformer när du bor i Tinnerbäcks Vy. Hemma finns 47 trivsamma kvadratmeter att njuta av.

När du bor i Södra Ekkällan finns det gott om träningsmöjligheter utanför dörren. Grönområdena ger naturrika löprundor, och i parkourparken kan styrketräning bli en del av utomhusträningen. Föredrar du yoga kanske den gemensamma takterrassen blir en ny favoritplats för yogastunderna. Oavsett aktivitet är din välplanerade tvåa platsen att landa på efteråt.

Hall

I din nya hall kan säsongens olika jackor ta plats på hatthyllan precis innanför dörren. Garderoberna precis intill ger plats åt mer ytterkläder, väskor och annat viktigt.

Kök och vardagsrum

Ekparketten ligger som en grund för det öppna rummet där ljuset faller in från två håll. Du har en lång köksbänk som passar fint för matlagning när flera hjälps åt, och rummets utformning gör att köksbestyren enkelt kan bli en del av det sociala. De energisnåla vitvarorna harmoniserar snyggt med kökssnickerierna, och bredvid kylen och frysen finns ditt städskåp där dammsugaren får sin plats.

Balkong

Din hörnbalkong blir en skön plats för morgonkaffet eller för återhämtningen efter träningen. Sju kvadratmeter ger gott om plats för bekväma utemöbler och gröna växter.

Sovrum

Det lättmöblerade sovrummet har utrymme för en säng av bred modell och dubbla sängbord där tidningar och böcker kan vänta på lediga stunder. Garderobsväggen ger kläderna ett ordnat hem bakom platssparande skjutdörrar.

Badrum

Om du kör igång kombimaskinen innan du beger dig ut kommer du hem till tvätt som är både ren och torr. I ditt badrum finns den komprimerade tvättstugan redo i ena hörnet när tvättkorgen börjar bli full. I andra änden av rummet finns duschen med glasväggar och däremellan finns tvättstället och wc stolen. De kaklade väggarna och klinkerplattorna på golvet blir rummets bas.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap