Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1204, 4 Rum, 85 m²

Välplanerade ytor och en gemensam bastu med utsikt

SISTA FYRAN TILL SALU. I din nya fyra finns utrymme för många nya rutiner. Kanske blir din nya fredagstradition en avkopplande stund i den gemensamma bastun högst upp i huset.

Fem trappor upp finns den gemensamma våningen med takterrass och relaxavdelning. Här finns utrymme för gemenskap med grannar och avkopplande bastubad med utsikt från åttonde våningen. Hemma i lägenheten väntar 85 smart planerade kvadratmeter och en balkong med kvällssol. Öppna ytor balanseras med tre sovrum för egentid, och i alla rum finns välplanerad förvaring.

Hall

När du kliver in i din nya fyra möts du av en hall med gott om förvaring. Den vänstra väggen består av smidiga skjutdörrsgarderober och utrymme för en hallmöbel där du han hänga av dig jackan när du kommer hem. Hallen fortsätter åt höger, och där finns en till garderob för extra förvaring.

Kök och vardagsrum

I det öppna rummet breder ekparketten ut sig och här finns sammantaget 34 kvadratmeter för umgänge och köksbestyr. Den öppna planlösningen och de många fönstren ger ett ljust rum för hemmastunderna. I köket når köksbänken över två väggar och du har mycket arbetsyta att använda när du slänger ihop mellanmål eller experimenterar med nya recept. Energieffektiva vitvaror och stilrena kökssnickerier är kökets bas.

Balkong

Hyllan med slingrade murgröna och basilikaplantor står bra i balkongens hörn, och du kan inreda med de bekväma utomhusstolarna. Här har du ett trivsamt västerläge att njuta av.

Sovrum 1

Dörren precis intill balkongdörren leder in till ditt nya sovrum. Garderoberna ger en bra grund för klädförvaringen, och du har en trivsam yta för den breda sängen. När du drar undan gardinen på morgonen kan du njuta av utblickar genom det breda fönstret.

Badrum och gästtoalett

Hemma hos dig finns dusch, wc och handfat i dubbel uppsättning. Perfekt för att minimera köbildningar och sura miner. I badrummet finns dessutom avdelningen med tvätt- och torkmaskin tillsammans med mer förvaring och arbetsyta. Helkaklade väggar och klinkergolv ger en stilren grund i båda rummen.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum ligger vägg i vägg i lägenhetens ena hörn. Oavsett användningsområde och funktion är den ljusa utformningen och hörngarderoberna en bra grund för möblemangen.

Hemfakta

Bostad
1204
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
4
Storlek
85 m²
Här finns
Balkong, Hiss
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap