Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerade ytor och en gemensam bastu med utsikt

SISTA FYRAN TILL SALU. I din nya fyra finns utrymme för många nya rutiner. Kanske blir din nya fredagstradition en avkopplande stund i den gemensamma bastun högst upp i huset.

Fem trappor upp finns den gemensamma våningen med takterrass och relaxavdelning. Här finns utrymme för gemenskap med grannar och avkopplande bastubad med utsikt från åttonde våningen. Hemma i lägenheten väntar 85 smart planerade kvadratmeter och en balkong med kvällssol. Öppna ytor balanseras med tre sovrum för egentid, och i alla rum finns välplanerad förvaring.

Hall

När du kliver in i din nya fyra möts du av en hall med gott om förvaring. Den vänstra väggen består av smidiga skjutdörrsgarderober och utrymme för en hallmöbel där du han hänga av dig jackan när du kommer hem. Hallen fortsätter åt höger, och där finns en till garderob för extra förvaring.

Kök och vardagsrum

I det öppna rummet breder ekparketten ut sig och här finns sammantaget 34 kvadratmeter för umgänge och köksbestyr. Den öppna planlösningen och de många fönstren ger ett ljust rum för hemmastunderna. I köket når köksbänken över två väggar och du har mycket arbetsyta att använda när du slänger ihop mellanmål eller experimenterar med nya recept. Energieffektiva vitvaror och stilrena kökssnickerier är kökets bas.

Balkong

Hyllan med slingrade murgröna och basilikaplantor står bra i balkongens hörn, och du kan inreda med de bekväma utomhusstolarna. Här har du ett trivsamt västerläge att njuta av.

Sovrum 1

Dörren precis intill balkongdörren leder in till ditt nya sovrum. Garderoberna ger en bra grund för klädförvaringen, och du har en trivsam yta för den breda sängen. När du drar undan gardinen på morgonen kan du njuta av utblickar genom det breda fönstret.

Badrum och gästtoalett

Hemma hos dig finns dusch, wc och handfat i dubbel uppsättning. Perfekt för att minimera köbildningar och sura miner. I badrummet finns dessutom avdelningen med tvätt- och torkmaskin tillsammans med mer förvaring och arbetsyta. Helkaklade väggar och klinkergolv ger en stilren grund i båda rummen.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum ligger vägg i vägg i lägenhetens ena hörn. Oavsett användningsområde och funktion är den ljusa utformningen och hörngarderoberna en bra grund för möblemangen.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap