Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Svanenmärkt hem med hörnläge

I Södra Ekkällan finns alla bekvämligheter inom räckhåll, och i din ytsmarta lägenhet finns många praktiska detaljer. Lägenheten klarar Svanens miljökrav och du har ett energieffektivt boende.

I det öppna rummet kommer ljuset in från två håll, och balkongen bidrar med mer ljus, luft och rymd. I din nya tvåa är miljömedveten hållbarhet och stilren design två viktiga utgångspunkter. Du har ett öppet rum där gemenskap får stå i centrum, ett luftigt sovrum och välplanerad förvaring i alla rum. Utanför dörren finns många naturområden att upptäcka, och stan finns på gångavstånd.

Hall

När du kommer hem kan du ställa av dig skorna i utrymmet direkt till höger, och här kan kapphyllan hänga ovanför skostället. Garderoberna ger undangömd förvaring, och klinkergolvet är tåligt och lättstädat.

Kök och vardagsrum

Längst den ena väggen finns köket placerat. Mellan städskåpet längst till vänster och diskmaskinen i andra hörnet finns gott om arbetsyta, förvaring och vitvaror som är snyggt anpassade till kökssnickerierna. Här har du bra med arbetsyta när du slänger ihop snabba frukostar eller förbereder helgens långkok. Resten av rummet ger lättmöblerad plats åt soffan och de andra trivsamma möblerna.

Balkong

Med en egen balkong har du alltid frisk luft inom räckhåll, oavsett om det handlar om att slappa en ledig dag eller skaka ur alla täcken och kuddar. Mer utomhusplats har du på den gemensamma takterrassen där utsikten och relaxavdelningen med bastu blir nya favoriter.

Badrum

Badrumsmattan ligger fint på klinkergolvet, och väggarna är ljust helkaklade. Krämer och badrumsprylar kan stå på rad i spegelskåpet med belysning, och kommoden under ger mer förvaring. Kombimaskinen ger dig en praktisk tvättstuga i miniformat.

Sovrum

Sovrummet på elva kvadratmeter är platsen att landa på vid dagens slut och att dröja sig kvar på under lediga morgnar. En bred säng och dubbla sängbord får plats utan att det känns trångt. Du har en smidig garderobsvägg där fritidskläder, festblåsor och allt däremellan kan sorteras.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap