Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gaveltvåa fem minuter från stan

Efter kulturupplevelser, shoppingrundor eller en god bit mat på stan är tvåan i Tinnerbäcks Vy platsen att längta hem till. En cykeltur på fem minuter tar dig till ditt nya hem.

Nära stan och granne med naturen finns din nya lägenhet på 48 kvadratmeter. Efter dagens strapatser är det skönt att landa en stund på balkongen innan det är dags för kvällsbestyren. Här har du en egen utomhusyta med västerläge att landa på. Vill du hellre runda av dagen med grannarna och utsikten från takterrassen kan åka upp till våning åtta.

Hall

Från hallen ser du vardagsrummets ena hörn rakt fram. Längst den högra väggen finns skjutdörrsgarderober, och jackan kan få sin plats i utrymmet precis innanför dörren.

Vardagsrum och kök

Här kan du bänka dig i soffan inför en avkopplande filmkväll eller lägga i iläggsskivorna i bordet och duka upp till stor middag. Vardagsrummet är lättmöblerat och möter köket i en halvöppen planlösning. Maten ordnar du i köket där induktionshällen och dina andra vitvaror är klimatsnällt energisnåla. Väggen med fönster och balkongdörr ger gott om ljus och frisk luft inom räckhåll.

Balkong

Balkongen mäter sex kvadratmeter och här finns plats för möblemang och växter för en trivsam utomhusoas. Västerläget ger skön kvällssol när vädret tillåter.

Sovrum

Ett rum för vila och sömn finns i lägenhetens ena hörn. Här kan du sortera klädsamlingen i garderoben, och på ekparketten står en säng i valfri bredd fint.

Badrum

Om du kör igång kombimaskinen innan du cyklar in till stan kan tvätten vara både ren och torr när du kommer hem. Tvättmedlet kan få sin plats i skåpet ovanför, och för badrumsprylarna finns också spegelskåpet och kommoden under handfatet. Rummet är stilrent med ljust kaklade väggar och klinkerplattor som golv.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap