Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1104, 4 Rum, 85 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Plats för gemenskap i Tinnerbäcks Vy

I det öppna och umgängesvänliga rummet kan du duka upp för många hungriga middagsgäster. Här finns utrymme för ett stort matbord, och i köket kan flera hemmakockar hjälpas åt med förberedelserna.

Välkommen till en fyra som öppnar upp för trivsamt umgänge med nya och gamla vänner. Här får du plats med långbord, mingel och spontana dansgolv. Efter middagen ordnar den integrerade diskmaskinen med efterarbetet medan du kan fortsätta umgås. Den västervända balkongen ger frisk luft och kvällssol, och om mer utomhusyta efterfrågas finns alltid den gemensamma takterrassen högst upp i huset.

Hall

I hallen finns plats för vänner och familj att hänga jackan direkt till vänster på kapphyllan. De egna ytterkläderna kan smidigt gömmas undan i någon av garderoberna intill. Garderobsväggen ger gott om förvaringsyta, och precis i slutet av hallen finns ytterligare en garderob.

Kök och vardagsrum

Ekparketten ligger som en stilren och enhetlig bas i hela lägenheten, och här blir den grunden för de sällskapliga möblemangen. Soffhörnan, det stora matbordet och en och annan bokhylla kan ta plats här. I köket lagar du veckans måltider på en spatiös köksbänk där bunkar och grytor inte behöver trängas. Kökssnickerierna ger bra med förvaring, och de energieffektiva vitvarorna sköter sina sysslor i toppklass.

Balkong

I vardagsrummets ena hörn finns dörren som leder ut till balkongen. Din nya utomhusyta mäter åtta kvadratmeter, och västerläget ger trivsam kvällssol. Här kan du koppla av i den bekväma utomhusstolen en ledig dag, eller stuva undan utemöblerna så att så fler minglande vänner får plats.

Sovrum 1

Det stora sovrummet ligger avskilt i din nya fyra. Det breda fönstret vetter ut mot den egna balkongen, och garderoberna i hörnet blir en bra grund för klädförvaringen. Den luftiga ytan ger gott om utrymme för sovrummets viktigaste möbel och annan rogivande inredning.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum ligger vägg i vägg i ett av lägenhetens andra hörn. Oavsett användningsområde blir rummens stilrena bas med ekparkett, ljust målade väggar och förberedd förvaring en bra grund för möblemangen.

Badrum och gästtoalett

Dubbla wc-rum är extra uppskattat när du har många på besök för minimerad körisk. Badrummet rymmer hemmets fullt utrustade tvättstuga i miniformat. Du har tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp längst rummets ena långsida. I båda rummen finns wc, dusch och tvättställ, och de delar samma stilrena utformning med ljust kaklade väggar och klinkergolv.

Hemfakta

Bostad
1104
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
4
Storlek
85 m²
Inflytt från
Mars 2020
Här finns
Balkong, Hiss
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap