Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Plats för gemenskap i Tinnerbäcks Vy

I det öppna och umgängesvänliga rummet kan du duka upp för många hungriga middagsgäster. Här finns utrymme för ett stort matbord, och i köket kan flera hemmakockar hjälpas åt med förberedelserna.

Välkommen till en fyra som öppnar upp för trivsamt umgänge med nya och gamla vänner. Här får du plats med långbord, mingel och spontana dansgolv. Efter middagen ordnar den integrerade diskmaskinen med efterarbetet medan du kan fortsätta umgås. Den västervända balkongen ger frisk luft och kvällssol, och om mer utomhusyta efterfrågas finns alltid den gemensamma takterrassen högst upp i huset.

Hall

I hallen finns plats för vänner och familj att hänga jackan direkt till vänster på kapphyllan. De egna ytterkläderna kan smidigt gömmas undan i någon av garderoberna intill. Garderobsväggen ger gott om förvaringsyta, och precis i slutet av hallen finns ytterligare en garderob.

Kök och vardagsrum

Ekparketten ligger som en stilren och enhetlig bas i hela lägenheten, och här blir den grunden för de sällskapliga möblemangen. Soffhörnan, det stora matbordet och en och annan bokhylla kan ta plats här. I köket lagar du veckans måltider på en spatiös köksbänk där bunkar och grytor inte behöver trängas. Kökssnickerierna ger bra med förvaring, och de energieffektiva vitvarorna sköter sina sysslor i toppklass.

Balkong

I vardagsrummets ena hörn finns dörren som leder ut till balkongen. Din nya utomhusyta mäter åtta kvadratmeter, och västerläget ger trivsam kvällssol. Här kan du koppla av i den bekväma utomhusstolen en ledig dag, eller stuva undan utemöblerna så att så fler minglande vänner får plats.

Sovrum 1

Det stora sovrummet ligger avskilt i din nya fyra. Det breda fönstret vetter ut mot den egna balkongen, och garderoberna i hörnet blir en bra grund för klädförvaringen. Den luftiga ytan ger gott om utrymme för sovrummets viktigaste möbel och annan rogivande inredning.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum ligger vägg i vägg i ett av lägenhetens andra hörn. Oavsett användningsområde blir rummens stilrena bas med ekparkett, ljust målade väggar och förberedd förvaring en bra grund för möblemangen.

Badrum och gästtoalett

Dubbla wc-rum är extra uppskattat när du har många på besök för minimerad körisk. Badrummet rymmer hemmets fullt utrustade tvättstuga i miniformat. Du har tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp längst rummets ena långsida. I båda rummen finns wc, dusch och tvättställ, och de delar samma stilrena utformning med ljust kaklade väggar och klinkergolv.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap