Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Träningsvänlig natur i Södra Ekkällan

Dagens träningspass kan avslutas med en spurt upp för trapporna till våning åtta där du kan pusta ut i den gemensamma relaxavdelningen och njuta av utsikten medan bastun värms upp.

I Tinnerbäcks Vy bor du med träningsvänlig natur utanför dörren och en gemensam takterrass högst upp i huset. Terrassen kan bli en plats att träffa grannarna på, eller en plats för lugn avkoppling i relaxavdelningen. Hemma i lägenheten har du 48 smart planerade kvadratmeter att komma hem till. I den öppna delen av lägenheten kommer ljuset in från två håll, och när du donar i köket är balkongens placering extra uppskattad.

Hall

När du kommer hem kan du ställa av dig skona på det tåliga klinkergolvet. Kapphyllan får plats precis till höger, och efter den tar en praktisk garderobsvägg vid. Rakt fram väntar vardagsrummet.

Vardagsrum och kök

Hemma hos dig ger den halvöppna planlösningen trivsamma ytor att umgås på. Vardagsrummet ordnar plats för vardagligt slappande, hemmafix, spontana middagar och uppstyrda kalas. I köket får matlagningen en egen hörna, och här finns plats för ett litet matbord för frukostar och andra mål. Med en köksbänk i vinkel får skärbrädor, bunkar och ingredienser gott om plats när du förbereder kvällens middag, och köket är utrustat med energieffektiva vitvaror.

Balkong

Balkongen ligger trivsamt placerad invid köket. Det är enkelt att smita ut en stund medan pastan kokar klart eller att ta med kvällsmackan ut. Balkongen i västerläge blir enkelt en favoritplats hemma.

Sovrum

Efter en lång dag är sovrummet platsen att längta till. Du har plats för den breda sängen, och här skapar rummets vinklar trivsamma hörn och ytor. I garderoben kan du sortera klädsamlingen efter färg eller funktion.

Badrum

Med dörr från hallen finns ditt nya badrum. Väggarna är ljust kaklade och golvet består av klinkerplattor, och det ger en stilren och lättstädad grund. Rummets kombinationsmaskin kan ordna så att tvätten blir både ren och torr, och du har praktisk förvaring i skåpet ovanför. Hörnduschen har eleganta glasväggar och spegelskåpet har egen belysning.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap