Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Slutsålt

Tinnerbäcks Vy i Södra Ekkällan

Ett kök i Tinnerbäcks Vy

Området

 • Takterrass med relaxavdelning

  Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

 • Ett socialt grannskap

  Här finns gott om plats för middagar och kaffepauser med vänner och grannar. Föreningen har massor av umgängesmöjligheter i närområdet. I den lilla pocketparken vid Tinnerbäcks Brunn har du en naturlig mötesplats när det är dags för umgänge. Härifrån kan du sedan ta dig till bio, restauranger och teatrar i Linköping, som ligger en kort cykeltur bort.

 • Kommunikationer

  Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

 • Hållbara lösningar

  Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Bostäder

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap