Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Till Salu

Tinnerbäcks Vy i Södra Ekkällan

1 planerad visning
Grönskande takterrass

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: preliminärt våren 2020

Välkommen hem till rogivande utblickar

Här byggs hem med fantastisk utsikt över Linköping och med närhet till fina grönområden. På den gemensamma takterrassen på åttonde våningen kan du njuta av den härliga utsikten med dina vänner.

Slå dig ner i en solstol, umgås med dina vänner eller läs en god bok och samla energi, i Tinnerbäcks Vy finns någonting för alla sinnesstämningar. På den gemensamma takterrassen finns en relax med gemensam bastu för lugn och avkoppling. Här finns även ett övernattningsrum där dina gäster kan bo när de är på besök. De välplanerade lägenheterna varierar mellan två, tre och fyra rum och kök. Alla med balkong i bästa solläge. Med Ekkälleskolan rakt över gatan blir hämtningar och lämningar enkla och de närliggande grönområdena ger storslagna lekplatser för barnen. Det fina huset ligger med ett fritt öppet läge mot öster och stadens utbud finns på gång eller cykelavstånd. Välkommen hem till Tinnerbäcks Vy, där du kan njuta av välgörande utblickar i vardagen.

Anmäl ditt intresse och håll dig uppdaterad

Välkommen med din intresseanmälan så får du få löpande information från oss om våra nya bostäder på Södra Ekkällan. När du gjort en intresseanmälan får du alltid den senaste informationen från oss.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal rum
2 - 3
Antal bostäder
28 st
Pris
1 695 000 - 2 995 000 kr
Storlek
47 - 76 m²
Våningar
7 st

Kontakt

Carl  Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

+46700401303

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkning
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande information Helt kostnadsfritt

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Storslagna utblickar med ditt välbefinnande i fokus

I Tinnerbäcks Vy är det enkelt att njuta av livet på hemmaplan. Grannskapets hjärta finns på våning åtta, där du hittar umgänge, lugn och avkopplande miljöer på föreningens gemensamma takterrass.

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap