Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Slutsålt

Tinnerbäcks Vy i Södra Ekkällan

Ett kök i Tinnerbäcks Vy

Svanenmärkta hem med välgörande utsikter

I Tinnerbäcks Vy är det lika enkelt att koppla av ensam som att umgås med grannar och vänner. Grannskapets pärla ligger åtta våningar upp. Här finns övernattningsrum, ett gemensamt pentry med bastu och en storslagen takterrass med utsikt över Linköping med omnejd.

De välplanerade lägenheterna varierar mellan två, tre och fyra rum och kök. Alla med balkong i bästa solläge. På den gemensamma takterrassen finns en relax med gemensam bastu för lugn och avkoppling. Här finns även ett övernattningsrum där dina gäster kan bo när de är på besök. Huset har ett fritt läge mot öster och stadens utbud finns på gång eller cykelavstånd.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
28
Våningar
7
Här finns
Takterrass

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Storslagna utblickar med ditt välbefinnande i fokus

I Tinnerbäcks Vy är det enkelt att njuta av livet på hemmaplan. Grannskapets hjärta finns på våning åtta, där du hittar umgänge, lugn och avkopplande miljöer på föreningens gemensamma takterrass.

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Visningsbostad
Till salu
Bokad
Reserverad
Såld

Vi har inget som matchar din sökning. Prova att använda ett reglage i taget och låta de andra sökalternativen uppdateras innan du gör nästa val.

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap