Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Ett kök i Tinnerbäcks Vy

Slutsålt

Tinnerbäcks Vy i Södra Ekkällan

Svanenmärkta hem med välgörande utsikter

Ägandeform:
Bostadsrätt
Beskrivning

Svanenmärkta hem med välgörande utsikter

I Tinnerbäcks Vy är det lika enkelt att koppla av ensam som att umgås med grannar och vänner. Grannskapets pärla ligger åtta våningar upp. Här finns övernattningsrum, ett gemensamt pentry med bastu och en storslagen takterrass med utsikt över Linköping med omnejd.

De välplanerade lägenheterna varierar mellan två, tre och fyra rum och kök. Alla med balkong i bästa solläge. På den gemensamma takterrassen finns en relax med gemensam bastu för lugn och avkoppling. Här finns även ett övernattningsrum där dina gäster kan bo när de är på besök. Huset har ett fritt läge mot öster och stadens utbud finns på gång eller cykelavstånd.

Bilder

I Tinnerbäcks Vy är det enkelt att njuta av livet på hemmaplan. Grannskapets hjärta finns på våning åtta, där du hittar umgänge, lugn och avkopplande miljöer på föreningens gemensamma takterrass.

Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Bostäder

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap