Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bo högt upp med två balkonger i Tinnerbäcks Brunn

Här bor du på sjätte våningen med en hög och fin utsikt över Södra Ekkällan från dina två balkonger. Din nya trea har en öppen planlösning, bra förvaring och en stilren bas i alla rum.

Ditt nya hem i Tinnerbäcks Brunn är platsen att landa på efter en dag iväg. Lägenheten möjliggör både sociala stunder med nära och kära såväl som kravlöst slappande i soffan, köket eller på balkongen. Din trea är smart planerad och ditt extra sovrum kan göras om från ett hemmakontor till ett gästrum eller barnrum. De två balkongerna i olika väderstreck gör hemmets yta större under de varmare månaderna.

Hall och klädkammare

Träningsutrustning, skor, väskor och jackor behöver aldrig ta sig lägre in i hemmet än till hallen. Här finns nämligen en klädkammare på fyra kvadratmeter, en bred skjutdörrsgarderob, städskåp och hatthylla. Klädkammaren ljusas upp av ett fönster ut mot balkongen som ger rummet ett härligt ljusinsläpp.

Badrum

Ditt nya badrum har golv i klinker och helkaklade väggar. Den stilrena inredningen och hörnduschen med glasväggar ger rummet en rymlig och luftig känsla. Här agerar ena delen av badrummet tvättstuga och andra delen badrum.

Vardagsrum och kök

Från hallen når du hemmets kärna, det öppna vardagsrummet som ansluter till köket. Här har du öppna ytor för en rymlig soffgrupp och i köket finns plats att samlas runt ett matbord. Båda rummen har som resten av hemmet en elegant ekparkett och ljust målade väggar – en stilren bas för din inredning. Både köket och vardagsrummet leder dig ut till varsin balkong, njut av ljusinsläpp från två väderstreck och möjligheten att ha balkongdörrarna på vid gavel.

Balkong 1

Din tretton kvadratmeter stora balkong sträcker sig längs med husväggen. Här kan du skapa en ny morgonrutin och äta frukosten ute med en vacker utsikt över grannskapet. Den rymliga ytan är fullt möblerbar.

Balkong 2

Den andra balkongen ligger i anslutning till vardagsrummet. Med ett härligt söderläge kan du skapa dig en egen utomhusoas inredd med växter, ljuslyktor och en mysig fåtölj att krypa upp i. Ha några värmande filtar till hands för att förlänga sommarkvällarna lite extra.

Sovrum 1 och 2

Garderobsväggen i det större sovrummet ger gott om plats att organisera dina favoritkläder. Resten av ytan ger rum för din dubbelsäng och annan inredning. Med två fönster, ett ut mot balkongen och ett mot innegården, har du möjlighet att vakna upp av dagsljuset. Det andra sovrummet ligger i anslutning till köket och gör sig perfekt som ett hemmakontor som vid tillfälle kan fungera som ett gästrum. Med ett fönster ut mot balkongen ges rummet ljus och en luftig känsla.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap