Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1703, 3 Rum, 76 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Bo högt upp med två balkonger i Tinnerbäcks Brunn

Här bor du på sjätte våningen med en hög och fin utsikt över Södra Ekkällan från dina två balkonger. Din nya trea har en öppen planlösning, bra förvaring och en stilren bas i alla rum.

Ditt nya hem i Tinnerbäcks Brunn är platsen att landa på efter en dag iväg. Lägenheten möjliggör både sociala stunder med nära och kära såväl som kravlöst slappande i soffan, köket eller på balkongen. Din trea är smart planerad och ditt extra sovrum kan göras om från ett hemmakontor till ett gästrum eller barnrum. De två balkongerna i olika väderstreck gör hemmets yta större under de varmare månaderna.

Hall och klädkammare

Träningsutrustning, skor, väskor och jackor behöver aldrig ta sig lägre in i hemmet än till hallen. Här finns nämligen en klädkammare på fyra kvadratmeter, en bred skjutdörrsgarderob, städskåp och hatthylla. Klädkammaren ljusas upp av ett fönster ut mot balkongen som ger rummet ett härligt ljusinsläpp.

Badrum

Ditt nya badrum har golv i klinker och helkaklade väggar. Den stilrena inredningen och hörnduschen med glasväggar ger rummet en rymlig och luftig känsla. Här agerar ena delen av badrummet tvättstuga och andra delen badrum.

Vardagsrum och kök

Från hallen når du hemmets kärna, det öppna vardagsrummet som ansluter till köket. Här har du öppna ytor för en rymlig soffgrupp och i köket finns plats att samlas runt ett matbord. Båda rummen har som resten av hemmet en elegant ekparkett och ljust målade väggar – en stilren bas för din inredning. Både köket och vardagsrummet leder dig ut till varsin balkong, njut av ljusinsläpp från två väderstreck och möjligheten att ha balkongdörrarna på vid gavel.

Balkong 1

Din tretton kvadratmeter stora balkong sträcker sig längs med husväggen. Här kan du skapa en ny morgonrutin och äta frukosten ute med en vacker utsikt över grannskapet. Den rymliga ytan är fullt möblerbar.

Balkong 2

Den andra balkongen ligger i anslutning till vardagsrummet. Med ett härligt söderläge kan du skapa dig en egen utomhusoas inredd med växter, ljuslyktor och en mysig fåtölj att krypa upp i. Ha några värmande filtar till hands för att förlänga sommarkvällarna lite extra.

Sovrum 1 och 2

Garderobsväggen i det större sovrummet ger gott om plats att organisera dina favoritkläder. Resten av ytan ger rum för din dubbelsäng och annan inredning. Med två fönster, ett ut mot balkongen och ett mot innegården, har du möjlighet att vakna upp av dagsljuset. Det andra sovrummet ligger i anslutning till köket och gör sig perfekt som ett hemmakontor som vid tillfälle kan fungera som ett gästrum. Med ett fönster ut mot balkongen ges rummet ljus och en luftig känsla.

Hemfakta

Bostad
B1703
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
8 av 8
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap