Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

B1702, 2 Rum, 38 m²

Beskrivning

Söderläge med utsikt mot lummiga parkområden

Din balkong kommer att vara en central plats i ditt nya hem. Här kan du njuta av frukosten med en fantastisk utsikt över grannskapet från sjunde våningen.

I ditt hem finns ytor att umgås på både utomhus och inomhus. Dina 38 kvadratmeter är välplanerade med ett öppet vardagsrum, fullt utrustat kök och badrum samt ett separat sovrum. Utanför dörren har du närhet till både en runda på stan och en långpromenad ute i skogsmiljö.

Hall

Efter en dag på stan hänger du av dig dina ytterkläder till vänster om dörren där det finns gott om plats för en klädhängare. Du ställer skorna på det eleganta och praktiska klinkergolvet. Rakt fram i ena hörnet har du en garderob lämpad för de ytterplagg som du inte använder dagligen men vill ha nära till hands.

Kök

Det fem kvadratmeter stora köket är välplanerat och ger dig utrymme för matlagning. Köket är i u-vinkel, det tillsammans med den öppna planlösningen gör att det känns större. Här kan du laga en middag själv eller tillsammans med vänner. Efter middagen tar den integrerade och miljövänliga diskmaskinen hand om all din disk.

Badrum

I ditt nya badrum har du tid för både vardagslyx och vardagssysslor. Det helkaklade badrummet har en hörndusch med glasväggar, wc-stol och kombitvättmaskin. Tvättstället ger en utmärkt förvaring till ansiktsmasken och skrubben inför dina spakvällar.

Vardagsrum och balkong

Bjud in till knytkalas och ha en stor middag vid matplatsen i vardagsrummet. Under middagen kan ni ta en nypa luft och umgås på balkongen samtidigt som ni njuter av den fantastiska utsikten från sjunde våningen. Dagen efter kan du slappa i hemmets soffa i vardagsrummet och ladda batterierna inför kommande vecka.

Sovrum

I sovrummet kan du förvara dina kläder i garderoben med skjutdörrar. Här finns plats för en bredare säng och ett sängbord, perfekt att lägga din mobiltelefon på. I ditt lättmöblerade rum kommer du enkelt få struktur och ordning vilket ger mer utrymme för avkoppling.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap