Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1702, 2 Rum, 38 m²

Söderläge med utsikt mot lummiga parkområden

Din balkong kommer att vara en central plats i ditt nya hem. Här kan du njuta av frukosten med en fantastisk utsikt över grannskapet från sjunde våningen.

I ditt hem finns ytor att umgås på både utomhus och inomhus. Dina 38 kvadratmeter är välplanerade med ett öppet vardagsrum, fullt utrustat kök och badrum samt ett separat sovrum. Utanför dörren har du närhet till både en runda på stan och en långpromenad ute i skogsmiljö.

Hall

Efter en dag på stan hänger du av dig dina ytterkläder till vänster om dörren där det finns gott om plats för en klädhängare. Du ställer skorna på det eleganta och praktiska klinkergolvet. Rakt fram i ena hörnet har du en garderob lämpad för de ytterplagg som du inte använder dagligen men vill ha nära till hands.

Kök

Det fem kvadratmeter stora köket är välplanerat och ger dig utrymme för matlagning. Köket är i u-vinkel, det tillsammans med den öppna planlösningen gör att det känns större. Här kan du laga en middag själv eller tillsammans med vänner. Efter middagen tar den integrerade och miljövänliga diskmaskinen hand om all din disk.

Badrum

I ditt nya badrum har du tid för både vardagslyx och vardagssysslor. Det helkaklade badrummet har en hörndusch med glasväggar, wc-stol och kombitvättmaskin. Tvättstället ger en utmärkt förvaring till ansiktsmasken och skrubben inför dina spakvällar.

Vardagsrum och balkong

Bjud in till knytkalas och ha en stor middag vid matplatsen i vardagsrummet. Under middagen kan ni ta en nypa luft och umgås på balkongen samtidigt som ni njuter av den fantastiska utsikten från sjunde våningen. Dagen efter kan du slappa i hemmets soffa i vardagsrummet och ladda batterierna inför kommande vecka.

Sovrum

I sovrummet kan du förvara dina kläder i garderoben med skjutdörrar. Här finns plats för en bredare säng och ett sängbord, perfekt att lägga din mobiltelefon på. I ditt lättmöblerade rum kommer du enkelt få struktur och ordning vilket ger mer utrymme för avkoppling.

Hemfakta

Bostad
B1702
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
8 av 8
Antal rum
2
Storlek
38 m²

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap