Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

B1701, 4 Rum, 82 m²

Välplanerad fyra bland trädtopparna

Välkommen hem till denna gavelfyra med öppen planlösning och två badrum. Den soliga balkongen har utsikt över den lummiga innergården. Här är det lätt att trivas.

Utmärkande för detta hem är ljuset som flödar in från flera väderstreck. Här bor du ostört högst upp i huset. I området finns naturen ständigt närvarande. I närheten finns härliga grönområden för både motion och lugna stunder.

Sovrum 1, 2 och 3

I hemmets norra del finns tre sovrum från åtta till 13 kvadrat. Ekparketten och de ljusa målade väggarna utgör en neutral bas som tillåter dig att själv sätta din prägel på hemmet. I de två mindre rummen finns linneskåp med gott om förvaring. Det största rummet har en hel garderobsvägg.

Badrum

Två badrum ryms på dessa 82 ytsmarta kvadrat. Båda är helkaklade i fräscha material. Hörndusch finns i båda våtrummen så här behöver ingen köa på morgnarna. Det större av de två har två funktioner i en. Här kan du inte bara duscha och göra iordning dig på morgonen. Det finns dessutom tvättmöjligheter med både torktumlare och tvättmaskin.

Kök

Det soliga köket är en härlig plats för umgänge. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör att utrymmet känns extra luftigt. L-formen lämpar sig utmärkt för matlagning. Här har du allt inom räckhåll och gott om bänkyta att jobba på. Energisnåla vitvaror gör både miljön och plånboken glad.

Balkong

Hörnbalkongen får sol från både öster och söder. Här kan du njuta hela morgonen och förmiddagen av solens värmande strålar. Att sitta här med en kopp kaffe i handen en tidig vårmorgon insvept i en skön filt är ett härligt sätt att börja dagen.

Vardagsrum

Vardagsrummet tillsammans med köket utgör hemmets sociala del. Detta är den perfekta platsen för bjudningar och familjesammankomster. Tack vare den öppna planlösningen kan du enkelt ha kontakt med gästerna i vardagsrummet samtidigt som du pysslar i köket.

Hall

Hallen är platsen där hemmet börjar och slutar. Här både välkomnar och säger du adjö till dina gäster. Det tåliga klinkergolvet gör att du inte behöver oroa dig för att blöta skor ska förstöra golvet. Förvaring finns både i form av en hatthylla och en rymlig garderob med skjutdörrar.

Hemfakta

Bostad
B1701
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
8 av 8
Antal rum
4
Storlek
82 m²
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap