Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

B1701, 4 Rum, 82 m²

Beskrivning

Välplanerad fyra bland trädtopparna

Välkommen hem till denna gavelfyra med öppen planlösning och två badrum. Den soliga balkongen har utsikt över den lummiga innergården. Här är det lätt att trivas.

Utmärkande för detta hem är ljuset som flödar in från flera väderstreck. Här bor du ostört högst upp i huset. I området finns naturen ständigt närvarande. I närheten finns härliga grönområden för både motion och lugna stunder.

Sovrum 1, 2 och 3

I hemmets norra del finns tre sovrum från åtta till 13 kvadrat. Ekparketten och de ljusa målade väggarna utgör en neutral bas som tillåter dig att själv sätta din prägel på hemmet. I de två mindre rummen finns linneskåp med gott om förvaring. Det största rummet har en hel garderobsvägg.

Badrum

Två badrum ryms på dessa 82 ytsmarta kvadrat. Båda är helkaklade i fräscha material. Hörndusch finns i båda våtrummen så här behöver ingen köa på morgnarna. Det större av de två har två funktioner i en. Här kan du inte bara duscha och göra iordning dig på morgonen. Det finns dessutom tvättmöjligheter med både torktumlare och tvättmaskin.

Kök

Det soliga köket är en härlig plats för umgänge. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör att utrymmet känns extra luftigt. L-formen lämpar sig utmärkt för matlagning. Här har du allt inom räckhåll och gott om bänkyta att jobba på. Energisnåla vitvaror gör både miljön och plånboken glad.

Balkong

Hörnbalkongen får sol från både öster och söder. Här kan du njuta hela morgonen och förmiddagen av solens värmande strålar. Att sitta här med en kopp kaffe i handen en tidig vårmorgon insvept i en skön filt är ett härligt sätt att börja dagen.

Vardagsrum

Vardagsrummet tillsammans med köket utgör hemmets sociala del. Detta är den perfekta platsen för bjudningar och familjesammankomster. Tack vare den öppna planlösningen kan du enkelt ha kontakt med gästerna i vardagsrummet samtidigt som du pysslar i köket.

Hall

Hallen är platsen där hemmet börjar och slutar. Här både välkomnar och säger du adjö till dina gäster. Det tåliga klinkergolvet gör att du inte behöver oroa dig för att blöta skor ska förstöra golvet. Förvaring finns både i form av en hatthylla och en rymlig garderob med skjutdörrar.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap