Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1603, 3 Rum, 76 m²

Balkonger i två väderstreck med utsikt över Södra Ekkällan

Med två balkonger har du rymliga ytor både inne och ute. Din nya trea är smart planerad med en stor hall med mycket förvaring, ett extra sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

På sjätte våningen i Tinnerbäcks Brunn bor du med en vacker utsikt över området och från dina balkonger kan du följa årstidernas växlingar. Ditt hem passar lika bra för sociala stunder, vila och avkoppling, som för vardagens pyssel. Här bor du i ett bra läge och kan ta dig till Linköpings centrala delar på bara några minuter med cykel, vill du hellre ut i naturen så är det bara att promenera ut till vackra Tinnerbäcken.

Hall och klädkammare

När du kliver in i bostaden hamnar du i en rymlig hall med gott om förvaring. Det inledande klinkergolvet är enkelt att städa och tål både väta och smuts. Till höger har du en rymlig klädkammare, perfekt för att förvara alla vinterjackor och träningsutrustning. Om du fortsätter en bit in i hallen via ekparketten finner du en praktisk skjutdörrsgarderob och ett städskåp.

Badrum

Från hallen når du också det ljust helkaklade badrummet med stilren inredning. Rummet är smart planerat med en hörndusch och en praktisk bänkskiva över tvättmaskin och torktumlare. Bänken gör det enkelt att sortera tvätten direkt i badrummet så den hamnar på rätt plats direkt.

Kök och balkong 1

Det separata köket utrustat med energisnåla vitvaror samt en kyl och frys i full storlek ger dig plats för matberedning och vardagsbestyr. Med möjligheten att ha balkongdörren öppen blir både matlagningen och måltiderna en trevlig stund. Den tretton kvadratmeter stora balkongen ger dig en härlig utomhusyta.

Vardagsrum

Ditt nya vardagsrum är hemmets hjärta som sträcker sig mellan köket och den andra balkongen. Rummet är öppet och luftigt med härligt ljusinsläpp både från köksbalkongen och den andra balkongen. På den eleganta ekparketten finns plats för soffan, läsfåtöljen och andra möbler som hör rummet till.

Balkong 2

Din andra utomhusoas ligger i anslutning till vardagsrummet. Med ett fint söderläge och utsikt mot innegården kanske detta blir din nya favoritplats att avrunda dagen på. Här kan du pyssla om balkongodlingen och njuta av den härliga utsikten.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger i varsin ända av lägenheten vilket underlättar i vardagen om man behöver lite egentid. Det större sovrummet ligger avskilt från kök och hall, vilket gör att du kan sova vidare på morgonen fastän någon gör sig iordning för dagen eller stökar i köket. Det andra sovrummet går att inreda både som ett praktiskt hemmakontor eller ett mysigt lekrum.

Hemfakta

Bostad
B1603
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 8
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap