Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

B1603, 3 Rum, 76 m²

Beskrivning

Balkonger i två väderstreck med utsikt över Södra Ekkällan

Med två balkonger har du rymliga ytor både inne och ute. Din nya trea är smart planerad med en stor hall med mycket förvaring, ett extra sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

På sjätte våningen i Tinnerbäcks Brunn bor du med en vacker utsikt över området och från dina balkonger kan du följa årstidernas växlingar. Ditt hem passar lika bra för sociala stunder, vila och avkoppling, som för vardagens pyssel. Här bor du i ett bra läge och kan ta dig till Linköpings centrala delar på bara några minuter med cykel, vill du hellre ut i naturen så är det bara att promenera ut till vackra Tinnerbäcken.

Hall och klädkammare

När du kliver in i bostaden hamnar du i en rymlig hall med gott om förvaring. Det inledande klinkergolvet är enkelt att städa och tål både väta och smuts. Till höger har du en rymlig klädkammare, perfekt för att förvara alla vinterjackor och träningsutrustning. Om du fortsätter en bit in i hallen via ekparketten finner du en praktisk skjutdörrsgarderob och ett städskåp.

Badrum

Från hallen når du också det ljust helkaklade badrummet med stilren inredning. Rummet är smart planerat med en hörndusch och en praktisk bänkskiva över tvättmaskin och torktumlare. Bänken gör det enkelt att sortera tvätten direkt i badrummet så den hamnar på rätt plats direkt.

Kök och balkong 1

Det separata köket utrustat med energisnåla vitvaror samt en kyl och frys i full storlek ger dig plats för matberedning och vardagsbestyr. Med möjligheten att ha balkongdörren öppen blir både matlagningen och måltiderna en trevlig stund. Den tretton kvadratmeter stora balkongen ger dig en härlig utomhusyta.

Vardagsrum

Ditt nya vardagsrum är hemmets hjärta som sträcker sig mellan köket och den andra balkongen. Rummet är öppet och luftigt med härligt ljusinsläpp både från köksbalkongen och den andra balkongen. På den eleganta ekparketten finns plats för soffan, läsfåtöljen och andra möbler som hör rummet till.

Balkong 2

Din andra utomhusoas ligger i anslutning till vardagsrummet. Med ett fint söderläge och utsikt mot innegården kanske detta blir din nya favoritplats att avrunda dagen på. Här kan du pyssla om balkongodlingen och njuta av den härliga utsikten.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger i varsin ända av lägenheten vilket underlättar i vardagen om man behöver lite egentid. Det större sovrummet ligger avskilt från kök och hall, vilket gör att du kan sova vidare på morgonen fastän någon gör sig iordning för dagen eller stökar i köket. Det andra sovrummet går att inreda både som ett praktiskt hemmakontor eller ett mysigt lekrum.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap