Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Morgonstunder på balkongen och gemensam relax

Efter en dag fullspäckad med jobb kan du ta en långpromenad i grönområdet utanför. Avsluta sedan dagen med att ta handduken under armen och koppla av i den gemensamma relaxen på markplan.

Från vardagsrummet kommer du ut på din nya balkong. Här kan du äta frukostfrallan med solen och trivsam utsikt som sällskap. Under soliga dagar blir balkongen ditt självklara val, och en plats att duka upp till spontana knytkalas med nära och kära. Blir det för kyligt är det bara att flytta in i det öppna vardagsrummet som har plats för flera.

Hall

Ditt nya hem startar i en praktisk hall med plats för ytterkläder och med slitstarka klinkerplattorna som du enkelt håller rent. Rakt fram finns en garderob placerad i hörnet, och till vänster finns dörren in till badrummet.

Badrum

Badrummet fungerar också som en liten tvättstuga. Kombimaskinen för tvätt och tork är placerad i hörnet. Här kan du enkelt övervinna veckans tvätthög. Du har ett ljust kakel på väggarna och ett elegant klinkergolv där badrumsmattan ligger fint.

Kök

I köket får matlagningen en egen hörna. Köksbänken är i u-vinkel vilket ger dig en bra arbetsyta för veckans alla måltider. Förvara maten i den energieffektiva kylen och frysen. Diskmaskinen är integrerad i köket för ett stilrent intryck samtidigt som disken avklaras i miljövänlighetens tecken.

Vardagsrum

I vardagsrummet kan du hänga i soffan en ledig dag eller duka upp till en helgbrunch. Soffan och matbordet får gott och väl plats. Ekparketten blir en stilren bas då den är genomgående i lägenheten.

Balkong

Balkongen intill vardagsrummet är en viktig del av lägenheten. En plats att umgås med vänner på eller, med ett perfekt söderläge, en plats för din lilla kryddodling av mynta och basilika.

Sovrum

Platsen för återhämtning och klädbestyr finns intill vardagsrummet. Här blir dubbelsängen den viktigaste möbeln. Skjutdörrsgarderoben hjälper till att hålla ordning på hela din klädsamling.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap