Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1602, 2 Rum, 38 m²

Morgonstunder på balkongen och gemensam relax

Efter en dag fullspäckad med jobb kan du ta en långpromenad i grönområdet utanför. Avsluta sedan dagen med att ta handduken under armen och koppla av i den gemensamma relaxen på markplan.

Från vardagsrummet kommer du ut på din nya balkong. Här kan du äta frukostfrallan med solen och trivsam utsikt som sällskap. Under soliga dagar blir balkongen ditt självklara val, och en plats att duka upp till spontana knytkalas med nära och kära. Blir det för kyligt är det bara att flytta in i det öppna vardagsrummet som har plats för flera.

Hall

Ditt nya hem startar i en praktisk hall med plats för ytterkläder och med slitstarka klinkerplattorna som du enkelt håller rent. Rakt fram finns en garderob placerad i hörnet, och till vänster finns dörren in till badrummet.

Badrum

Badrummet fungerar också som en liten tvättstuga. Kombimaskinen för tvätt och tork är placerad i hörnet. Här kan du enkelt övervinna veckans tvätthög. Du har ett ljust kakel på väggarna och ett elegant klinkergolv där badrumsmattan ligger fint.

Kök

I köket får matlagningen en egen hörna. Köksbänken är i u-vinkel vilket ger dig en bra arbetsyta för veckans alla måltider. Förvara maten i den energieffektiva kylen och frysen. Diskmaskinen är integrerad i köket för ett stilrent intryck samtidigt som disken avklaras i miljövänlighetens tecken.

Vardagsrum

I vardagsrummet kan du hänga i soffan en ledig dag eller duka upp till en helgbrunch. Soffan och matbordet får gott och väl plats. Ekparketten blir en stilren bas då den är genomgående i lägenheten.

Balkong

Balkongen intill vardagsrummet är en viktig del av lägenheten. En plats att umgås med vänner på eller, med ett perfekt söderläge, en plats för din lilla kryddodling av mynta och basilika.

Sovrum

Platsen för återhämtning och klädbestyr finns intill vardagsrummet. Här blir dubbelsängen den viktigaste möbeln. Skjutdörrsgarderoben hjälper till att hålla ordning på hela din klädsamling.

Hemfakta

Bostad
B1602
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 8
Antal rum
2
Storlek
38 m²

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap