Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Naturnära fyra med hörnbalkong

Näst högst upp i Tinnerbäcks Brunn hittar du denna härliga fyra. Här bor du barnvänligt med närhet till både förskolor och skolor. I närheten finns fina naturområden för lek och rekreation.

När du stiger in genom dörren på plan 6 möts du av ljuset som flödar in från flera väderstreck. Detta är ett hem med öppen planlösning, som gjort för umgänge. På den gemensamma innergården finns gårdshuset med föreningens relax. Kanske är det här i bastun som fredagsmyset kommer att utspela sig framöver.

Hall

Du sätter nyckeln i låset och stiger in. Äntligen hemma. Jackan hänger du på hatthyllan till höger, skorna lämnar du i en hög på klinkergolvet. Du passerar garderoben som rymmer det mesta och går vidare mot vardagsrummet.

Vardagsrum

Med sina många ljusinsläpp är detta rum en skön plats att vara på. Här löser du korsord en söndagsförmiddag eller läser en bok en vardagkväll. Rummet är lättmöblerat tack vare sin utformning. De ljusa målade väggarna och ekparketten utgör en neutral bas som tillåter dig att inreda efter egen smak.

Kök

Det L-formade köket öppnar upp sig mot vardagsrummet och tillsammans bildar de en stor öppen yta om hela 30 kvadratmeter. Köksmöbeln har sin givna plats. Här kan barnen läsa läxor medan du förbereder middagen. Fullstor kyl och frys finns så det är inget problem att utfordra ett helt kompani om du skulle behöva. Eller tonårsbarn. Diskmaskinen underlättar vardagen liksom induktionshällen.

Balkong

Från balkongen har du utsikt över innergården som hör till huset. Här kan du sitta med en kaffe i handen och titta på småfåglarna som flyger från träd till träd. Det soliga söderläget gör att växterna trivs. Inred din egen gröna oas med kryddväxter och sommarblommor.

Badrum

Hemmets två badrum ligger på ömse sidor om hallen. Båda våtrummen är helkaklade. Lättstädat, snyggt och praktiskt. Dusch, toalett och handfat finns såklart. Och i det större har du även möjlighet att ta hand om din tvätt. Här finns både tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1

Efter en lång dag känns det underbart att dra sig tillbaka till ditt master bedroom. Med fönster mot väster och norr känns rummet svalt och inbjudande. Den långa garderobsväggen med linneskåpsinredning rymmer både dina och partnerns kläder.

Sovrum 2

Vägg i vägg hittar du nästa sovrum. Dessa 10 kvadratmeter lämpar sig väl som sovrum. Här får du gott och väl plats med en enkelsäng. Vill du hellre använda det som hemmakontor byter du ut sängen mot ett skrivbord. Två fönster finns – ett som vetter mot norr och ett som vetter mot öster.

Sovrum 3

Det minsta sovrummet har morgonsol. Rummets kvadratiska form gör att det är lätt att möblera. Sängen ställer du antingen mot fönsterväggen eller på motsatt sida. Komplettera linneskåpet med extra förvaring för böcker eller leksaker.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap