Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Lummiga parkområden och gemensam bastu

Din nya lägenhet har öppen planlösning och balkong i söderläge. Stå och laga mat i ditt klimatsmarta kök samtidigt som du umgås med gästerna i soffan. Här bor du med sociala ytor – både ute och inne.

I närheten av huset har du fina grönområden för söndagspromenader och lek. Här bor du nära Linköpings stadskärna och har dessutom en relax med bastu på innergården som du kan nyttja. Ditt nya hem har en ytsmart planering och ett andra sovrum som kan fungera som gästrum, eller varför inte ett hobbyrum.

Hall

Hallen är både stilren och praktisk med skjutdörrsgarderob, klädhängare och klinkergolv. Härifrån kan du ta dig ut i vardagsrummet via ekparketten som breder ut sig i lägenheten.

Badrum

Ditt yteffektiva badrum har allt du behöver för en praktisk och enklare vardag. Här finns både tvättmaskin och torktumlare samt plats för handdukstork. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns en praktisk bänkskiva där du kan förvara och sortera tvätt. Badrummet är stilrent helkaklat med en smart hörndusch.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet knyter samman balkong, sovrum, kök och hall. Här inne får du ett härligt ljusinsläpp från det stora fönstret och kan koppla av i soffan en ledig eftermiddag eller öppna upp till balkongen. Från vardagsrummet har du två öppningar till köket där du har ett eget rum för matlagning och veckans måltider. Ditt nya kök är utrustat med energisnåla vitvaror och en elegant köksbänk där ni kan laga mat tillsammans.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger i varsin del av hemmet vilket gör det möjligt att dra sig undan en stund för skön egentid. Det mindre sovrummet ligger bredvid köket och rymmer en säng eller ett skrivbord för hemmakontoret. I ditt större sovrum finns plats för en dubbelsäng där du kan vakna upp och blicka ut över innergården. Här finns även behändig förvaring längs med rummets ena kortsida.

Balkong

Din sju kvadratmeter stora balkong blir en förlängning av vardagsrummet under sommaren. Slå dig ner med en filt och en bok eller njut av morgonkaffet med utsikt över grannskapet. Här finns plats för flera växter och du har möjlighet att sätta din egen prägel på ytan.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap