Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1503, 3 Rum, 68 m²

Lummiga parkområden och gemensam bastu

Din nya lägenhet har öppen planlösning och balkong i söderläge. Stå och laga mat i ditt klimatsmarta kök samtidigt som du umgås med gästerna i soffan. Här bor du med sociala ytor – både ute och inne.

I närheten av huset har du fina grönområden för söndagspromenader och lek. Här bor du nära Linköpings stadskärna och har dessutom en relax med bastu på innergården som du kan nyttja. Ditt nya hem har en ytsmart planering och ett andra sovrum som kan fungera som gästrum, eller varför inte ett hobbyrum.

Hall

Hallen är både stilren och praktisk med skjutdörrsgarderob, klädhängare och klinkergolv. Härifrån kan du ta dig ut i vardagsrummet via ekparketten som breder ut sig i lägenheten.

Badrum

Ditt yteffektiva badrum har allt du behöver för en praktisk och enklare vardag. Här finns både tvättmaskin och torktumlare samt plats för handdukstork. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns en praktisk bänkskiva där du kan förvara och sortera tvätt. Badrummet är stilrent helkaklat med en smart hörndusch.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet knyter samman balkong, sovrum, kök och hall. Här inne får du ett härligt ljusinsläpp från det stora fönstret och kan koppla av i soffan en ledig eftermiddag eller öppna upp till balkongen. Från vardagsrummet har du två öppningar till köket där du har ett eget rum för matlagning och veckans måltider. Ditt nya kök är utrustat med energisnåla vitvaror och en elegant köksbänk där ni kan laga mat tillsammans.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger i varsin del av hemmet vilket gör det möjligt att dra sig undan en stund för skön egentid. Det mindre sovrummet ligger bredvid köket och rymmer en säng eller ett skrivbord för hemmakontoret. I ditt större sovrum finns plats för en dubbelsäng där du kan vakna upp och blicka ut över innergården. Här finns även behändig förvaring längs med rummets ena kortsida.

Balkong

Din sju kvadratmeter stora balkong blir en förlängning av vardagsrummet under sommaren. Slå dig ner med en filt och en bok eller njut av morgonkaffet med utsikt över grannskapet. Här finns plats för flera växter och du har möjlighet att sätta din egen prägel på ytan.

Hemfakta

Bostad
B1503
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 8
Antal rum
3
Storlek
68 m²

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap