Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1502, 2 Rum, 38 m²

Fika på stan eller strosa runt i lummiga grönområden

En kaffe på stan ligger bra en promenad bort. Du kan sedan gå hem till din nya ytsmarta tvåa och förbereda inför kvällens fest i ditt kök eller köra slutspurten på tentaperioden vid matbordet.

Mellan studier och jobb kan det bli en och annan långpromenad i Tinnerö Eklandskap. Samla ny energi i lummiga grönområden eller i den gemensamma relaxen som ligger i huset. Från din balkong på femte våningen har du en härlig utsikt över grannskapet.

Hall

Du tar av dig ytterskorna på det stilrena klinkergolvet. Strax intill dörren finns det plats att hänga av dig på klädhängaren. En perfekt plats för jackan och mössan. Garderoben rakt in i hallen ger plats för ytterligare förvaring.

Kök

I ditt kök är det trivsamt och det finns plats för att både umgås och laga mat. Vitvarorna smälter snyggt in tillsammans med kökssnickerierna, och de är även miljömedvetet energisnåla.

Vardagsrum

Avnjut slappa dagar framför tv:n i ditt vardagsrum som har både plats för matplats och soffa. Bjud hem vännerna på spelkväll och varva kvällen med att hänga ute på din balkong.

Balkong

Inred din sju kvadratmeter stora balkong med några mindre trädgårdsmöbler och styla det med några fina dynor. Plantera sedan kryddor i färgglada krukor, så har du skapat en egen grön oas att hålla till på under sommarmånaderna i detta oslagbara söderläge.

Sovrum

Återhämta dig i det lättmöblerade rummet som har plats för en bred säng. Längs ena kortsidan finns en skjutdörrsgarderob som rymmer dina kläder och skor. Fönstret skapar ett härligt och ljust sovrum.

Badrum

Ditt praktiska badrum är platsen för både vardagslyx och veckans alla sysslor. Kombimaskinen sköter jobbet när det är dags att ta sig an högen med smutstvätt, och här har du också en hörndusch med glasväggar där du kan köra hemmaspa. Rummet är också utrustat med wc och tvättställ med förvaring.

Hemfakta

Bostad
B1502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 8
Antal rum
2
Storlek
38 m²

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap