Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fika på stan eller strosa runt i lummiga grönområden

En kaffe på stan ligger bra en promenad bort. Du kan sedan gå hem till din nya ytsmarta tvåa och förbereda inför kvällens fest i ditt kök eller köra slutspurten på tentaperioden vid matbordet.

Mellan studier och jobb kan det bli en och annan långpromenad i Tinnerö Eklandskap. Samla ny energi i lummiga grönområden eller i den gemensamma relaxen som ligger i huset. Från din balkong på femte våningen har du en härlig utsikt över grannskapet.

Hall

Du tar av dig ytterskorna på det stilrena klinkergolvet. Strax intill dörren finns det plats att hänga av dig på klädhängaren. En perfekt plats för jackan och mössan. Garderoben rakt in i hallen ger plats för ytterligare förvaring.

Kök

I ditt kök är det trivsamt och det finns plats för att både umgås och laga mat. Vitvarorna smälter snyggt in tillsammans med kökssnickerierna, och de är även miljömedvetet energisnåla.

Vardagsrum

Avnjut slappa dagar framför tv:n i ditt vardagsrum som har både plats för matplats och soffa. Bjud hem vännerna på spelkväll och varva kvällen med att hänga ute på din balkong.

Balkong

Inred din sju kvadratmeter stora balkong med några mindre trädgårdsmöbler och styla det med några fina dynor. Plantera sedan kryddor i färgglada krukor, så har du skapat en egen grön oas att hålla till på under sommarmånaderna i detta oslagbara söderläge.

Sovrum

Återhämta dig i det lättmöblerade rummet som har plats för en bred säng. Längs ena kortsidan finns en skjutdörrsgarderob som rymmer dina kläder och skor. Fönstret skapar ett härligt och ljust sovrum.

Badrum

Ditt praktiska badrum är platsen för både vardagslyx och veckans alla sysslor. Kombimaskinen sköter jobbet när det är dags att ta sig an högen med smutstvätt, och här har du också en hörndusch med glasväggar där du kan köra hemmaspa. Rummet är också utrustat med wc och tvättställ med förvaring.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap