Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Familjevänlig fyra nära naturen

På femte våningen finner du ett ljust och öppet hem med ljusinsläpp från tre väderstreck. Detta är en social plats som inbjuder till umgänge.

Samla vännerna hemma hos dig eller använd innergårdens mysiga gårdshus. Här finns en gemensam relax med både bastu, omklädningsrum och dusch. Närheten till city gör det enkelt att ta del av stadens utbud. Bio, restauranger och teatrar ligger bara en kort cykeltur bort.

Hall

Ett tåligt klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter möter dig när du stiger in i hallen. Hemmets entré ger dig access till resten av hemmet. Svänger du vänster kommer du till hemmets privata delar med tre sovrum. Tar du istället av mot höger kommer du till sällskapsdelen som utgörs av kök, vardagsrum och balkong.

Badrum

Morgonrutinen går lätt som en dans när du har två badrum att välja mellan. Helkaklade utrymmen med hörndusch möter dig efter en lång natts sömn. I det större av de två badrummen finns även en tvättstuga i miniformat med både tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum

Här kan du slappna av efter en lång dag på jobbet. Lägg dig i soffan med benen i högläge och pusta ut. Från soffan har du utsikt över köksdelen som utgör ett 30 kvadratmeter stort utrymme tillsammans med vardagsrummet. Den genomgående ekparketten och de ljusa målade väggarna utgör en perfekt bas för att skapa ditt drömboende.

Kök

Varma sommarkvällar öppnar du dörren till balkongen som vetter mot den lummiga innergården. Njut av ljumma fläktande vindar samtidigt som du förbereder kvällens middag. Här finns gott om bänkyta att jobba på och energisnåla vitvaror som är snälla mot både miljö och plånbok.

Balkong

En balkong i söderläge är drömmen för många. Njut av både morgon- och middagssol i din egen utomhusoas. Har du gröna fingrar finns här gott om plats för både tomater, kryddväxter och sommarblommor.

Sovrum 1

Detta är platsen att längta till vid dagens slut. Att få krypa ner mellan svala lakan i den stora dubbelsängen. Blunda och njut av tystnaden. Här finns två fönster varav ett vetter åt väster och det andra åt norr. Den stora garderobsväggen rymmer kläder för både vardag, träning och fest.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen om tio respektive åtta kvadrat ligger längs den östra väggen. Vem som får husera här bestämmer du. Kanske en tonåring eller ett småbarn. Kanske blir det gästrum eller hemmakontor. Oavsett användningsområde är rummen lättmöblerade med gott om naturligt ljus.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap