Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

B1501, 4 Rum, 82 m²

Familjevänlig fyra nära naturen

På femte våningen finner du ett ljust och öppet hem med ljusinsläpp från tre väderstreck. Detta är en social plats som inbjuder till umgänge.

Samla vännerna hemma hos dig eller använd innergårdens mysiga gårdshus. Här finns en gemensam relax med både bastu, omklädningsrum och dusch. Närheten till city gör det enkelt att ta del av stadens utbud. Bio, restauranger och teatrar ligger bara en kort cykeltur bort.

Hall

Ett tåligt klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter möter dig när du stiger in i hallen. Hemmets entré ger dig access till resten av hemmet. Svänger du vänster kommer du till hemmets privata delar med tre sovrum. Tar du istället av mot höger kommer du till sällskapsdelen som utgörs av kök, vardagsrum och balkong.

Badrum

Morgonrutinen går lätt som en dans när du har två badrum att välja mellan. Helkaklade utrymmen med hörndusch möter dig efter en lång natts sömn. I det större av de två badrummen finns även en tvättstuga i miniformat med både tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum

Här kan du slappna av efter en lång dag på jobbet. Lägg dig i soffan med benen i högläge och pusta ut. Från soffan har du utsikt över köksdelen som utgör ett 30 kvadratmeter stort utrymme tillsammans med vardagsrummet. Den genomgående ekparketten och de ljusa målade väggarna utgör en perfekt bas för att skapa ditt drömboende.

Kök

Varma sommarkvällar öppnar du dörren till balkongen som vetter mot den lummiga innergården. Njut av ljumma fläktande vindar samtidigt som du förbereder kvällens middag. Här finns gott om bänkyta att jobba på och energisnåla vitvaror som är snälla mot både miljö och plånbok.

Balkong

En balkong i söderläge är drömmen för många. Njut av både morgon- och middagssol i din egen utomhusoas. Har du gröna fingrar finns här gott om plats för både tomater, kryddväxter och sommarblommor.

Sovrum 1

Detta är platsen att längta till vid dagens slut. Att få krypa ner mellan svala lakan i den stora dubbelsängen. Blunda och njut av tystnaden. Här finns två fönster varav ett vetter åt väster och det andra åt norr. Den stora garderobsväggen rymmer kläder för både vardag, träning och fest.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen om tio respektive åtta kvadrat ligger längs den östra väggen. Vem som får husera här bestämmer du. Kanske en tonåring eller ett småbarn. Kanske blir det gästrum eller hemmakontor. Oavsett användningsområde är rummen lättmöblerade med gott om naturligt ljus.

Hemfakta

Bostad
B1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 8
Antal rum
4
Storlek
82 m²
Månadsavgift
4 455 kr
Pris per m²
41 402 kr
Pris
3 395 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap