Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

B1404, 3 Rum, 68 m²

Beskrivning

Hemmet för dig med spring i benen

Parkour, styrketräning eller löpning. Lever du ett aktivt liv har du i denna trea alla möjligheter att hitta ditt drömhem. Här finns gott om träningsmöjligheter precis utanför knuten.

Efter träningen kan du koppla av i den gemensamma relaxen som rymmer både omklädningsrum, dusch och bastu. Du hittar den i det mysiga brunnshuset på den lummiga innergården. Tinnerbäcks Brunn är ett naturnära grannskap samtidigt som city bara är en kort cykeltur bort. Bio, restauranger och butiker, här finns allt du kan önska dig.

Hall

När du stiger in genom dörren på fjärde våningen möts du av en ljus och välkomnande hall. Skor och jackor hänger du till höger. Och i skjutdörrsgarderoben finns ännu mer förvaringsmöjligheter. Golvet är beklätt med lättstädad klinker.

Sovrum 1

Tar du dörren direkt till vänster från hallen kommer du in i ett av hemmets två sovrum. På sju ytsmarta kvadratmeter får du plats med en enkelsäng eller skrivbord. Hur du vill använda rummet bestämmer du själv. Här finns bra förvaring i form av linneskåp och skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2

Även i det större av de två sovrummen finns gott om plats för förvaring. Kläder för träning, vardag och fest ryms enkelt i skjutdörrsgarderoben. Fönstret vetter mot den gemensamma innergården. Här sover du gott utan att bli störd av trafikbuller.

Badrum

Mittemellan de två sovrummen finner du badrummet. Rummet är helkaklat och inrett i stilrena material. Tvättmaskin och torktumlare huserar under en bänk som du använder till förvaring eller för att vika tvätt. Hörnduschen med vikväggar gör att rummet känns större än sina kvadratmeter.

Vardagsrum och balkong

Hemmets största rum där kanske den mesta av den vakna tiden spenderas mynnar ut i en generös balkong om 11 kvadratmeter i soligt söderläge. Skapa din egen oas med belysning, textilier och möbler. Och glöm inte växterna. Vardagsrummet är den naturliga samlingsplatsen med access till samtliga rum i hemmet. Lata söndagar som vardagskvällar är detta är ett rum att trivas i.

Kök

Köket är ett välplanerat rum med plats för köksmöbel med fullstor kyl och frys och en lång praktisk arbetsyta. Koka frukostägget på induktionshällen samtidigt som du sippar på dagens första kopp kaffe. När kaffet är urdrucket ställer du koppen i diskmaskinen. Här behöver du inte diska för hand.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap