Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

B1403, 3 Rum, 68 m²

Välplanerad trea med balkong mot innegård

I din nya lägenhet har du både ett andra sovrum och yta för tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Här bor du på fjärde våningen med en härlig balkong i söderläge, perfekt för tomatodling.

I Tinnerbäcks Brunn bor du bara några minuter från Linköpings centrala delar. För söndagspromenaden finns vackra naturområden bara runt husknuten. Det är ett hem för dig som vill njuta av vardagen, till exempel i den gemensamma relaxen med bastu, och ha möjlighet till ett aktivt liv.

Hall och badrum

I hallen välkomnas du av bra förvaring och praktiskt golv. Till vänster hittar du ditt helkaklade badrum som även kan agera tvättstuga om helgerna. Längs med ena sidan står både tvättmaskin och torktumlare, med en användbar bänkskiva ovanpå. Här har du både tvättställ, hörndusch och plats för handdukstork. Allt du behöver för en bekväm vardag.

Vardagsrum

Öppna upp balkongdörren och slå dig ner i soffan i vardagsrummet. Härifrån kan du både se ut över innergården eller bort till ditt kök. Vardagsrummet är enkelt att möblera och har ett fint ljusinsläpp både från köket och balkongen.

Kök

Ditt nya klimatsmarta kök är fullt utrustat med diskmaskin, induktionshäll och en kyl och frys i full storlek. Golvet är i fin ekparkett och här finns rum för en matgrupp framför fönstret.

Sovrum 1

I ditt sovrum har du rymlig förvaring längs med ena väggen. Den ena garderoben har skjutdörrar och i hörnet har du ett rymligt linneskåp. Här får du enkelt plats med en dubbelsäng där du kan vakna och se ut genom fönstret mot balkongen.

Balkong

Oavsett om du väljer att ha bord och stolar eller en soffa här ute så är det en härlig plats att spendera dagarna på. Slå dig ner, njut av doften från naturen och blicka ut över grannskapet.

Sovrum 2

I anslutning till köket har du ett behändigt extrarum. Här inne finns redan förvaring och det kan fungera som både barnrum, gästrum eller hemmakontor.

Hemfakta

Bostad
B1403
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 8
Antal rum
3
Storlek
68 m²
Månadsavgift
3 898 kr
Pris per m²
36 029 kr
Pris
2 450 000 kr

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap