Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerad trea med balkong mot innegård

I din nya lägenhet har du både ett andra sovrum och yta för tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Här bor du på fjärde våningen med en härlig balkong i söderläge, perfekt för tomatodling.

I Tinnerbäcks Brunn bor du bara några minuter från Linköpings centrala delar. För söndagspromenaden finns vackra naturområden bara runt husknuten. Det är ett hem för dig som vill njuta av vardagen, till exempel i den gemensamma relaxen med bastu, och ha möjlighet till ett aktivt liv.

Hall och badrum

I hallen välkomnas du av bra förvaring och praktiskt golv. Till vänster hittar du ditt helkaklade badrum som även kan agera tvättstuga om helgerna. Längs med ena sidan står både tvättmaskin och torktumlare, med en användbar bänkskiva ovanpå. Här har du både tvättställ, hörndusch och plats för handdukstork. Allt du behöver för en bekväm vardag.

Vardagsrum

Öppna upp balkongdörren och slå dig ner i soffan i vardagsrummet. Härifrån kan du både se ut över innergården eller bort till ditt kök. Vardagsrummet är enkelt att möblera och har ett fint ljusinsläpp både från köket och balkongen.

Kök

Ditt nya klimatsmarta kök är fullt utrustat med diskmaskin, induktionshäll och en kyl och frys i full storlek. Golvet är i fin ekparkett och här finns rum för en matgrupp framför fönstret.

Sovrum 1

I ditt sovrum har du rymlig förvaring längs med ena väggen. Den ena garderoben har skjutdörrar och i hörnet har du ett rymligt linneskåp. Här får du enkelt plats med en dubbelsäng där du kan vakna och se ut genom fönstret mot balkongen.

Balkong

Oavsett om du väljer att ha bord och stolar eller en soffa här ute så är det en härlig plats att spendera dagarna på. Slå dig ner, njut av doften från naturen och blicka ut över grannskapet.

Sovrum 2

I anslutning till köket har du ett behändigt extrarum. Här inne finns redan förvaring och det kan fungera som både barnrum, gästrum eller hemmakontor.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap