Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Långpromenader i lummiga grönområden

Läs en bok på balkongen eller laga mat tillsammans med en god vän i köket. I din nya tvåa finns plats och rum för både egentid och gemenskap. Ytan är optimalt planerad för att du ska få en trivsam vardag.

När föräldrarna är på besök kan ni ge er ut på en långpromenad i Tinnerö Eklandskap. Där finns promenadvänliga stråk i lummiga grönområden. Efter promenaden kan ni fylla på med energi och njuta av den gemensamma relaxen på husets innergård. Vid middagsdags finns det öppna köket redo uppe i lägenheten.

Hall

Dammsug lätt upp gruset från skorna efter långpromenaden från det praktiska klinkergolvet. Strax intill dörren finns det plats för att hänga av dig dina ytterkläder. I garderoben rakt in i hallen kan du förvara hela din samling av ytterplagg.

Kök

I köket har du ett trivsamt rum för både gemenskap och mat. Köksbänken i vinkel gör sig bra vid gemensam matlagning eller om du ska laga alla veckans luncher. Vitvarorna harmonierar snyggt med snickerierna i köket och är miljömedvetet energisnåla.

Vardagsrum

Duka upp till middag vid matplatsen i vardagsrummet tillsammans med vänner. Efter middagen kan ni slå er ner i soffan och spela en omgång sällskapsspel. Du har både balkongen och sovrummet i anslutning till vardagsrummet.

Balkong

Din balkong i söderläge blir ett eget utomhusrum. Här kan du ha ett bekvämt möblemang att avnjuta en ledig stund i. Testa dina odlingskunskaper genom att plantera en och annan kryddväxt, perfekt att krydda kvällens middag med.

Sovrum

Platsen för din återhämtning finns i lägenhetens ena hörn. Rummet ger plats för en bred säng, och klädsamlingen förvarar du i skjutdörrsgarderoben längs ena väggen. Vakna till av morgonsolen som räcker sina strålar in i ditt sovrum.

Badrum

Ditt badrum är både praktiskt och elegant. Kombimaskinen sköter jobbet när det är dags att ta itu med smutstvätten, och i andra hörnet finns duschen med glasväggar. Däremellan finns wc, tvättställ och kommod med förvaring.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap