Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

B1401, 4 Rum, 82 m²

Beskrivning

Fyra med två badrum nära city

Välkommen hem till denna fyra på fjärde våningen bara ett stenkast från innerstaden. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum mynnar ut i en härlig balkong i söderläge.

Lever du ett aktivt liv är Tinnerbäcks Brunn platsen för dig. Gym och löpspår finns i närheten och är du intresserad av parkour finns här även en parkourpark. Inom gångavstånd finns fritidsområdet Tinnerö Eklandskap. Ett vackert böljande landskap med vandringsleder och cykelstråk.

Hall

En praktisk hall med klinkergolv och gott om förvaring finns i detta hem. Hatthylla för det som används dagligen hittar du till höger. Den stora garderoben rymmer allt ifrån vantar och mössor till tjocka tröjor och regnkläder. Från hallen har du sedan access till hemmets övriga rum.

Sovrum 1, 2 och 3

De tre sovrummen ligger avskilda från sällskapsytorna i den norra delen av bostaden. I de två mindre finns linneskåp till förvaring. De största har även en stor skjutdörrsgarderob med linneskåpsinredning. Varma sommarnätter är det skönt med svala sovrum med fönster mot norr eller öster.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet är den plats där många av oss spenderar större delen av vår vakna tid. Den öppna planlösningen gör det enkelt att umgås. Du har god uppsikt över barnen som leker i vardagsrummet medan du tillreder middagen. Det L-formade köket är perfekt för såväl middagar som helgfrukostar. Energisnåla vitvaror som fullstor kyl och frys samt diskmaskin är vänliga mot både ekonomi och miljö. Den genomgående ekparketten binder samman kök och vardagsrum med resten av hemmet.

Balkong

Gillar du odling kommer dina skyddslingar att trivas här. Söderläget är perfekt för solälskande växter. Föredrar du att använda balkongen till sällskapsliv eller avkoppling finns alla möjligheter att inreda din egen plats i solen.

Badrum

Är ni många i familjen är det skönt att slippa köa till badrummet på morgnarna. Är ni bara två kan ni få var sitt – vardagslyx. Båda rummen är helkaklade i neutrala material. Hörnduschen med glasväggar hjälper till att skapa en luftig känsla. I det större av de två badrummen ryms även tvättmaskin och torktumlare.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap