Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1401, 4 Rum, 82 m²

Fyra med två badrum nära city

Välkommen hem till denna fyra på fjärde våningen bara ett stenkast från innerstaden. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum mynnar ut i en härlig balkong i söderläge.

Lever du ett aktivt liv är Tinnerbäcks Brunn platsen för dig. Gym och löpspår finns i närheten och är du intresserad av parkour finns här även en parkourpark. Inom gångavstånd finns fritidsområdet Tinnerö Eklandskap. Ett vackert böljande landskap med vandringsleder och cykelstråk.

Hall

En praktisk hall med klinkergolv och gott om förvaring finns i detta hem. Hatthylla för det som används dagligen hittar du till höger. Den stora garderoben rymmer allt ifrån vantar och mössor till tjocka tröjor och regnkläder. Från hallen har du sedan access till hemmets övriga rum.

Sovrum 1, 2 och 3

De tre sovrummen ligger avskilda från sällskapsytorna i den norra delen av bostaden. I de två mindre finns linneskåp till förvaring. De största har även en stor skjutdörrsgarderob med linneskåpsinredning. Varma sommarnätter är det skönt med svala sovrum med fönster mot norr eller öster.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet är den plats där många av oss spenderar större delen av vår vakna tid. Den öppna planlösningen gör det enkelt att umgås. Du har god uppsikt över barnen som leker i vardagsrummet medan du tillreder middagen. Det L-formade köket är perfekt för såväl middagar som helgfrukostar. Energisnåla vitvaror som fullstor kyl och frys samt diskmaskin är vänliga mot både ekonomi och miljö. Den genomgående ekparketten binder samman kök och vardagsrum med resten av hemmet.

Balkong

Gillar du odling kommer dina skyddslingar att trivas här. Söderläget är perfekt för solälskande växter. Föredrar du att använda balkongen till sällskapsliv eller avkoppling finns alla möjligheter att inreda din egen plats i solen.

Badrum

Är ni många i familjen är det skönt att slippa köa till badrummet på morgnarna. Är ni bara två kan ni få var sitt – vardagslyx. Båda rummen är helkaklade i neutrala material. Hörnduschen med glasväggar hjälper till att skapa en luftig känsla. I det större av de två badrummen ryms även tvättmaskin och torktumlare.

Hemfakta

Bostad
B1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 8
Antal rum
4
Storlek
82 m²

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap