Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Barnvänligt och nära naturen

Med barn kommer också ett berg av tvätt. Då är det skönt att ha egen tvättmaskin och torktumlare att tillgå närhelst du vill. Här finns också gott om förvaring, något du aldrig kan få för mycket av.

I Tinnerbäcks Brunn har du bekvämt avstånd till både förskolor och skolor vilket underlättar lämning och hämtning av barn. Inom gångavstånd hittar du också Tinnerö Eklandskap som är perfekt för härliga strövtåg i naturen och en parkourpark för dem med spring i benen. Vill du göra en kortare utflykt finns den lummiga innergården precis utanför dörren.

Hall

Leriga stövlar och regnkläder är inget problem i denna hall med tåligt klinkergolv. Här finns även smidig förvaring. Från hallen ser du hela vägen ut på balkongen.

Sovrum 1

Eget rum är inget problem i denna yteffektiva trea på tredje våningen. Här sover den minsta avskilt men ändå bara några meter bort från föräldrasovrummet. Här finns yta för både säng och leksaker.

Badrum

Vägg i vägg ligger badrummet. Stilrent inrett med helkaklade väggar och golv. De vikbara duschväggarna i glas är perfekta för att slippa ett nerstänkt badrum efter kvällsbadets plask och lek. Bänken ovanför tvättmaskin och torktumlare är perfekt för blöjbyte eller tvättsortering.

Sovrum 2

På andra sidan om badrummet finner du hemmets master bedroom med fönster som vetter mot söder. Här skapar du din egen plats för rekreation i den stil du önskar och då de stora garderoberna slukar en hel del av klädsamlingen.

Vardagsrum

Vardagsrummet är navet i detta hem. Härifrån kan du enkelt ta dig till vilket som helst av de andra rummen. Njut av en filmkväll i soffan eller i goda vänners lag. Öppna upp dörren till balkongen och få tillgång till ytterligare ett rum.

Balkong

På elva generösa kvadratmeter kan du inreda din egen grönskande oas. Att balkongen ligger i söderläge gör ju inte saken sämre.

Kök

Med fönster mot norr ligger köket. Här finns energisnåla vitvaror, generösa arbetsytor och gott om plats för förvaring.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap