Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

B1303, 3 Rum, 68 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Rum för egentid och naturen runt om

Välplanerade ytor med bra förvaring, utrymme att umgås på, rum för egentid och en balkong i söderläge – din nya trea i Tinnerbäcks Brunn blir enkelt en plats att längta hem till.

När du kliver in i hemmet får du ett varmt välkomnande i den rymliga hallen. Hemmet bjuder på 68 välplanerade kvadratmeter i stilren design där du kan bjuda hem nära och kära. Vill du unna dig egentid och få avkoppling kan du ta handduken under armen och gå till den gemensamma relaxen.

Hall

I entrén möts du av det eleganta och praktiska klinkergolvet. Med en rymlig skjutdörrsgarderob och plats för en kapphylla finns det utrymme för de egna och gästernas kläder. Badrummet väntar bakom dörren till vänster, och rakt fram breder resten av hemmet ut sig.

Badrum

Det helkaklade badrummet i ditt hem är både tvättstuga och badrum. Här finns bänkyta som blir en perfekt plats att sortera tvätten på. Tvättmaskinen och torktumlaren löser resten. Skåpen ovanför bänken ger plats för allt som hör tvätten till. Rummets andra sida är platsen för badrumsbestyren.

Vardagsrum och kök

Din rymliga soffa tillsammans med favoritfåtöljen har en given plats i ditt nya vardagsrum. Här kan du parkera dig i soffan för fredagsmys eller bjuda över vännerna. Köket finns i anslutning till vardagsrummet. När du fixar och donar i köket kan du samtidigt umgås. Vitvarorna gör att middagarna lagas med låg energiåtgång, och det väl planerade köket ger gott om arbetsyta och förvaring.

Balkong

Sju kvadratmeter i utomhusmiljö förlänger och öppnar upp din nya lägenhet ytterligare. Här får du plats att slå dig ner i dina utomhusmöbler omgiven av gröna växter och blicka ut över den lummiga innergården.

Sovrum 1

Ett brett fönster gör att sovrummet känns ljust och luftigt, och mittemot finns en skjutdörrsgarderob längs hela väggen som rymmer alla dina favoritplagg. Du har även yta för en bred säng och dubbla sängbord som blir en utmärkt plats för mobiltelefonen och morgonkaffet.

Sovrum 2

Med ytterligare ett sovrum har du plats för ett eget hemmakontor eller kanske ett barnrum. I ena hörnet finns en garderob som ger en utmärkt förvaring. Rummets ekparkett utgör en stilren bas för ditt möblemang oavsett rummets funktion. Sätt din egen personliga prägel på rummet och du kommer stormtrivas.

Hemfakta

Bostad
B1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 8
Antal rum
3
Storlek
68 m²
Månadsavgift
3 898 kr
Pris per m²
35 221 kr
Pris
2 395 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap