Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rum för egentid och naturen runt om

Välplanerade ytor med bra förvaring, utrymme att umgås på, rum för egentid och en balkong i söderläge – din nya trea i Tinnerbäcks Brunn blir enkelt en plats att längta hem till.

När du kliver in i hemmet får du ett varmt välkomnande i den rymliga hallen. Hemmet bjuder på 68 välplanerade kvadratmeter i stilren design där du kan bjuda hem nära och kära. Vill du unna dig egentid och få avkoppling kan du ta handduken under armen och gå till den gemensamma relaxen.

Hall

I entrén möts du av det eleganta och praktiska klinkergolvet. Med en rymlig skjutdörrsgarderob och plats för en kapphylla finns det utrymme för de egna och gästernas kläder. Badrummet väntar bakom dörren till vänster, och rakt fram breder resten av hemmet ut sig.

Badrum

Det helkaklade badrummet i ditt hem är både tvättstuga och badrum. Här finns bänkyta som blir en perfekt plats att sortera tvätten på. Tvättmaskinen och torktumlaren löser resten. Skåpen ovanför bänken ger plats för allt som hör tvätten till. Rummets andra sida är platsen för badrumsbestyren.

Vardagsrum och kök

Din rymliga soffa tillsammans med favoritfåtöljen har en given plats i ditt nya vardagsrum. Här kan du parkera dig i soffan för fredagsmys eller bjuda över vännerna. Köket finns i anslutning till vardagsrummet. När du fixar och donar i köket kan du samtidigt umgås. Vitvarorna gör att middagarna lagas med låg energiåtgång, och det väl planerade köket ger gott om arbetsyta och förvaring.

Balkong

Sju kvadratmeter i utomhusmiljö förlänger och öppnar upp din nya lägenhet ytterligare. Här får du plats att slå dig ner i dina utomhusmöbler omgiven av gröna växter och blicka ut över den lummiga innergården.

Sovrum 1

Ett brett fönster gör att sovrummet känns ljust och luftigt, och mittemot finns en skjutdörrsgarderob längs hela väggen som rymmer alla dina favoritplagg. Du har även yta för en bred säng och dubbla sängbord som blir en utmärkt plats för mobiltelefonen och morgonkaffet.

Sovrum 2

Med ytterligare ett sovrum har du plats för ett eget hemmakontor eller kanske ett barnrum. I ena hörnet finns en garderob som ger en utmärkt förvaring. Rummets ekparkett utgör en stilren bas för ditt möblemang oavsett rummets funktion. Sätt din egen personliga prägel på rummet och du kommer stormtrivas.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap