Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerat hem med närhet till stad och natur

En balkong i söderläge, yta att umgås på och en praktisk utformning skapar en lägenhet att längta hem till. Utanför dörren har du nära till en fika på stan likväl som en joggingtur ute i skogen.

Din nya lägenhet på välplanerade 38 kvadratmeter ger dig en plats att längta hem till. Här har du en egen del att laga mat på, tvättmöjligheter i badrummet och ett rymligt sovrum med bra förvaring. Via balkongdörren kan du öppna upp mot innergården och uppleva årstidens skiftningar i naturområdet runt om.

Hall

Favoritjackan hänger du till vänster om dörren där det finns gott om plats för en klädhängare. Du ställer skorna på klinkergolvet där funktion möter stil. Städa enkelt bort gruset som följt med in efter joggingturen i skogsområdet.

Kök

Det välplanerade fem kvadratmeter stora köket ger dig bra med utrymme för både bakning och matlagning. Köket är i u-vinkel vilket skapar god yta för att förbereda en middag själv eller tillsammans med dina vänner. Efter middagen tar den snyggt integrerade diskmaskinen hand om disken.

Badrum

Med hjälp av din egen kombimaskin i badrummet löser du enkelt och smidigt tvätten, och du får mer tid över till roligare saker. I det helkaklade badrummet finns hörndusch, wc-stol och ett tvättställ som ger plats till förvaring av både skönhetsprodukter och tandborsten.

Vardagsrum

Duka upp till middag vid matplatsen i vardagsrummet eller slappa framför tv:n en fredagskväll. Oavsett vad du väljer har du en trivsam plats att vara på. Öppna balkongdörren och njut av naturen nära inpå.

Balkong

Balkongen är sommarmånadernas givna plats. Här kan du blicka ut över området medan dagen svalnar. Slå dig ner i en mysig utomhusstol och varför inte försöka sig på lite balkongodling. Här har du utrymme för en och annan växt som gör sig gott i detta trivsamma söderläge.

Sovrum

Sovrummet har plats för en bredare säng där du kan samla ny energi inför en vecka fullspäckad med jobb eller studier. Förvara din klädsamling i garderoben med skjutdörrar. Här inne får du bra ljusinsläpp från sovrummets fönster.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap