Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Din nya trea nära natur och stadsliv

I din nya trea bor du med social planlösning och kan bjuda in till härliga middagar på balkongen. Här blir vardagen enkel med rymlig förvaring och praktiska inslag som diskmaskin och tvättmaskin.

I Tinnerbäcks Brunn trivs du som vill ha nära till stadsliv och rörelse utan att hamna långt från grönska och natur. Efter dagens aktiviteter kan du landa på balkongen en stund, vill du hellre koppla av i en varm bastu är det bara att promenera ut till den gemensamma relaxen på innegården. På helgerna har du nära till populära Tinnerö Eklandskap där du kan strosa runt en heldag i naturen.

Hall

Den inledande hallen förlängs av en luftig och öppen passage genom hela lägenheten. Ställ av dig skorna på klinkergolvet i hallen, häng av dig jackan på klädhängaren och promenera rätt ut på balkongen rakt fram.

Kök och vardagsrum

Ditt hems sociala planlösning gör att du har flera utrymmen att umgås på. I köket kan vännerna samlas runt matbordet och i vardagsrummet får alla nära och kära plats i en stor soffgrupp. Längs med ena köksväggen har du en lång arbetsyta med energisnåla vitvaror. Genom öppningen in till vardagsrummet kan du enkelt laga mat samtidigt som du är en del av umgänget i soffan.

Balkongen

Det går lika bra att flytta ut de sociala tillställningarna på din nya balkong. De rymliga ytorna gör att du lika väl kan duka upp för middagsbjudningen ute under sommaren. Här sitter ni och äter med gröna vyer över Södra Ekkällan.

Sovrum 1 och 2

I din nya lägenhet har du två sovrum med smart förvaring. I båda rummen har du ytsmarta garderober med skjutdörrar och i det större sovrummet sträcker sig garderoben längs med hela ena väggen. Båda sovrummen har en stilren bas med ekparkett och ljust målade väggar vilket utgör en fin grund för din inredning. Fönsterna ger dessutom rummen ett skönt ljusinsläpp som skapar rymd.

Badrum

Det helkaklade badrummet rymmer allt du behöver för en praktisk vardag. Här har du badrum och tvättmöjlighet i ett utan att det påverkar den öppna känslan i rummet. Tvättmedlet har en given plats i skåpet ovanför tvättmaskinen och i skåpet under handfatet finns rum för mer badrumsprylar.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap