Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

B1204, 3 Rum, 68 m²

2 planerade visningar

2 planerade visningar

Läs mer

Din nya trea nära natur och stadsliv

I din nya trea bor du med social planlösning och kan bjuda in till härliga middagar på balkongen. Här blir vardagen enkel med rymlig förvaring och praktiska inslag som diskmaskin och tvättmaskin.

I Tinnerbäcks Brunn trivs du som vill ha nära till stadsliv och rörelse utan att hamna långt från grönska och natur. Efter dagens aktiviteter kan du landa på balkongen en stund, vill du hellre koppla av i en varm bastu är det bara att promenera ut till den gemensamma relaxen på innegården. På helgerna har du nära till populära Tinnerö Eklandskap där du kan strosa runt en heldag i naturen.

Hall

Den inledande hallen förlängs av en luftig och öppen passage genom hela lägenheten. Ställ av dig skorna på klinkergolvet i hallen, häng av dig jackan på klädhängaren och promenera rätt ut på balkongen rakt fram.

Kök och vardagsrum

Ditt hems sociala planlösning gör att du har flera utrymmen att umgås på. I köket kan vännerna samlas runt matbordet och i vardagsrummet får alla nära och kära plats i en stor soffgrupp. Längs med ena köksväggen har du en lång arbetsyta med energisnåla vitvaror. Genom öppningen in till vardagsrummet kan du enkelt laga mat samtidigt som du är en del av umgänget i soffan.

Balkongen

Det går lika bra att flytta ut de sociala tillställningarna på din nya balkong. De rymliga ytorna gör att du lika väl kan duka upp för middagsbjudningen ute under sommaren. Här sitter ni och äter med gröna vyer över Södra Ekkällan.

Sovrum 1 och 2

I din nya lägenhet har du två sovrum med smart förvaring. I båda rummen har du ytsmarta garderober med skjutdörrar och i det större sovrummet sträcker sig garderoben längs med hela ena väggen. Båda sovrummen har en stilren bas med ekparkett och ljust målade väggar vilket utgör en fin grund för din inredning. Fönsterna ger dessutom rummen ett skönt ljusinsläpp som skapar rymd.

Badrum

Det helkaklade badrummet rymmer allt du behöver för en praktisk vardag. Här har du badrum och tvättmöjlighet i ett utan att det påverkar den öppna känslan i rummet. Tvättmedlet har en given plats i skåpet ovanför tvättmaskinen och i skåpet under handfatet finns rum för mer badrumsprylar.

Hemfakta

Bostad
B1204
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 8
Antal rum
3
Storlek
68 m²
Månadsavgift
3 898 kr
Pris per m²
34 559 kr
Pris
2 350 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap