Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

B1203, 3 Rum, 68 m²

1 planerad visning

Njut av balkongodling i söderläge

Här bor du i en ytsmart trea i ett naturnära område med balkong ut mot innergården. Ditt kök och vardagsrum är båda lättmöblerade med bra ytor för att umgås med nära och kära.

På innegården kan du utnyttja husets gemensamma relax och avrunda veckan med en varm bastu. Och från balkongen kan du se ut över grannskapet i Södra Ekkällan. Här bor du med gångavstånd till stora naturområden och når centrala Linköping på några minuter med cykel.

Hall

Under fötterna i din nya hall har du ett tåligt klinkergolv. Här kan du smidigt hänga av egna och andras ytterkläder på kapphyllan eller gömma undan stöket i den platsbyggda garderoben. Från hallen når du vardagsrummet där du möts av ett härligt ljusinsläpp från två håll.

Kök och vardagsrum

När du står och lagar mat i ditt nya klimatsmarta kök kan du samtidigt umgås med dina gäster i vardagsrummet. Med två öppningar från köket in till vardagsrummet får du en känsla av öppen planlösning, samtidigt som rummen blir enkla att möblera. I vardagsrummet har du plats för soffgrupp och kan blicka ut mot balkongen som vetter ut mot innergården.

Balkong

Balkongen förstorar och öppnar upp din lägenhet. Här kan du stå och pyssla med dina tomatplantor som trivs bra i söderläge eller ta en kaffe och blicka ut över grannskapet.

Sovrum 1

I det större sovrummet har du en garderob med skjutdörrar längs med ena kortsidan. Från andra kortsidan fylls rummet av ljus från det stora fönstret.

Sovrum 2

Oavsett om du behöver ett hemmakontor eller ett extra sovrum så funkar det andra sovrummet bra för båda delarna. Det ligger i anslutning till köket och avskilt från vardagsrummet vilket passar perfekt när du behöver en lugn stund för dig själv.

Badrum

Genom en yteffektiv planering har du både tvättrum och badrum i ett utan att det känns trångt. Över tvättmaskinen och torktumlaren sträcker sig en praktisk bänkskiva som underlättar både för förvaring och inredning av badrummet. Rummet är elegant helkaklat med hörndusch och med plats för en handdukstork.

Hemfakta

Bostad
B1203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 8
Antal rum
3
Storlek
68 m²
Månadsavgift
3 898 kr
Pris per m²
34 559 kr
Pris
2 350 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap