Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av balkongodling i söderläge

Här bor du i en ytsmart trea i ett naturnära område med balkong ut mot innergården. Ditt kök och vardagsrum är båda lättmöblerade med bra ytor för att umgås med nära och kära.

På innegården kan du utnyttja husets gemensamma relax och avrunda veckan med en varm bastu. Och från balkongen kan du se ut över grannskapet i Södra Ekkällan. Här bor du med gångavstånd till stora naturområden och når centrala Linköping på några minuter med cykel.

Hall

Under fötterna i din nya hall har du ett tåligt klinkergolv. Här kan du smidigt hänga av egna och andras ytterkläder på kapphyllan eller gömma undan stöket i den platsbyggda garderoben. Från hallen når du vardagsrummet där du möts av ett härligt ljusinsläpp från två håll.

Kök och vardagsrum

När du står och lagar mat i ditt nya klimatsmarta kök kan du samtidigt umgås med dina gäster i vardagsrummet. Med två öppningar från köket in till vardagsrummet får du en känsla av öppen planlösning, samtidigt som rummen blir enkla att möblera. I vardagsrummet har du plats för soffgrupp och kan blicka ut mot balkongen som vetter ut mot innergården.

Balkong

Balkongen förstorar och öppnar upp din lägenhet. Här kan du stå och pyssla med dina tomatplantor som trivs bra i söderläge eller ta en kaffe och blicka ut över grannskapet.

Sovrum 1

I det större sovrummet har du en garderob med skjutdörrar längs med ena kortsidan. Från andra kortsidan fylls rummet av ljus från det stora fönstret.

Sovrum 2

Oavsett om du behöver ett hemmakontor eller ett extra sovrum så funkar det andra sovrummet bra för båda delarna. Det ligger i anslutning till köket och avskilt från vardagsrummet vilket passar perfekt när du behöver en lugn stund för dig själv.

Badrum

Genom en yteffektiv planering har du både tvättrum och badrum i ett utan att det känns trångt. Över tvättmaskinen och torktumlaren sträcker sig en praktisk bänkskiva som underlättar både för förvaring och inredning av badrummet. Rummet är elegant helkaklat med hörndusch och med plats för en handdukstork.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap