Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

B1201, 4 Rum, 82 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: preliminärt från hösten 2021

Balkong med förmiddagssol

För dig som letar efter en fyra med två badrum kan detta vara ditt nya hem. Denna familjevänliga bostad har både förskola och skolor i närheten, från förskoleklass och upp till nian.

Grannskapet Tinnerbäcks Brunn ligger söder om Linköping city. En kort cykeltur tar dig snabbt till de inre delarna av staden. Bio, restauranger och shopping hittar du här. Är du istället ute efter naturupplevelser ligger Tinnerö Eklandskap med dess många vandringsleder bara ett stenkast bort.

Hall

Två trappor upp stiger du in genom dörren. Den som kom hem innan dig har lämnat en lerig pöl på hallgolvet efter sig. Du suckar och tänker att det är tur att det är klinker som tål det. En jacka ligger slängd lite längre in. Du plockar upp den och hänger den på hatthyllan till höger om dörren. Vantarna och mössan som ligger under lägger du i garderoben.

Badrum

Till vänster om hallen ligger det ena av de två badrummen. Rummet är helkaklat med hörndusch till vänster, handfat rakt fram och toalett till höger. Svänger du till höger om hörnet kommer du till det stora badrummet som också det är helkaklat. Dusch, toalett och handfat är placerade längs den ena väggen. Mittemot finns en bänk med tvättmaskin och torktumlare under. Båda badrummen är inredda i stilrena material gjorda för att hålla över tid.

Sovrum

I hemmets norra del finns de tre sovrummen. I samtliga finns gott om förvaring och rummen är lättmöblerade. Det största rummet har plats för både dubbelsäng och sängbord. I de övriga två finns gott om plats för en enkelsäng eller skrivbord om du hellre vill inreda något av dem till arbetsrum.

Vardagsrum och kök

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör detta till ett rymligt och socialt utrymme. Det är lätt att underhålla gästerna trots att de sitter i vardagsrummet och du fixar i köket. I köket har matbordet sin givna plats. Här dukar du upp till middagar med utsikt över balkongen och den lummiga innergården. Köket är L-format med fullstor kyl och frys samt häll och ugn i ena änden. I andra änden finns ho och diskmaskin. Samtliga vitvaror är energisnåla.

Balkong

I det sydöstra hörnet finns en balkong om sju kvadrat. Lagom stor att inreda med en sittplats, växter och belysning. Här har du ett mysigt extra rum under årets varmare månader.

Hemfakta

Bostad
B1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 8
Antal rum
4
Storlek
82 m²
Månadsavgift
4 455 kr
Pris per m²
37 744 kr
Pris
3 095 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap