Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

B1201, 4 Rum, 82 m²

Beskrivning

Balkong med förmiddagssol

För dig som letar efter en fyra med två badrum kan detta vara ditt nya hem. Denna familjevänliga bostad har både förskola och skolor i närheten, från förskoleklass och upp till nian.

Grannskapet Tinnerbäcks Brunn ligger söder om Linköping city. En kort cykeltur tar dig snabbt till de inre delarna av staden. Bio, restauranger och shopping hittar du här. Är du istället ute efter naturupplevelser ligger Tinnerö Eklandskap med dess många vandringsleder bara ett stenkast bort.

Hall

Två trappor upp stiger du in genom dörren. Den som kom hem innan dig har lämnat en lerig pöl på hallgolvet efter sig. Du suckar och tänker att det är tur att det är klinker som tål det. En jacka ligger slängd lite längre in. Du plockar upp den och hänger den på hatthyllan till höger om dörren. Vantarna och mössan som ligger under lägger du i garderoben.

Badrum

Till vänster om hallen ligger det ena av de två badrummen. Rummet är helkaklat med hörndusch till vänster, handfat rakt fram och toalett till höger. Svänger du till höger om hörnet kommer du till det stora badrummet som också det är helkaklat. Dusch, toalett och handfat är placerade längs den ena väggen. Mittemot finns en bänk med tvättmaskin och torktumlare under. Båda badrummen är inredda i stilrena material gjorda för att hålla över tid.

Sovrum

I hemmets norra del finns de tre sovrummen. I samtliga finns gott om förvaring och rummen är lättmöblerade. Det största rummet har plats för både dubbelsäng och sängbord. I de övriga två finns gott om plats för en enkelsäng eller skrivbord om du hellre vill inreda något av dem till arbetsrum.

Vardagsrum och kök

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör detta till ett rymligt och socialt utrymme. Det är lätt att underhålla gästerna trots att de sitter i vardagsrummet och du fixar i köket. I köket har matbordet sin givna plats. Här dukar du upp till middagar med utsikt över balkongen och den lummiga innergården. Köket är L-format med fullstor kyl och frys samt häll och ugn i ena änden. I andra änden finns ho och diskmaskin. Samtliga vitvaror är energisnåla.

Balkong

I det sydöstra hörnet finns en balkong om sju kvadrat. Lagom stor att inreda med en sittplats, växter och belysning. Här har du ett mysigt extra rum under årets varmare månader.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap