Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

B1103, 3 Rum, 68 m²

Ytsmart trea med balkong i söderläge

Här kan du laga mat i köket och umgås med dina gäster på samma gång. Din nya lägenhet är smart planerad och med ett andra sovrum har du möjlighet att skapa ett hemmakontor eller barnrum.

Från din balkong i söderläge kan du se den gemensamma relaxen som finns på innergården. I Tinnerbäcks Brunn har du fina miljöer utanför dörren och naturen runt om. Här bor du i ett lugnt och populärt område med närhet till stadsliv.

Hall

Med platsbyggd garderob och kapphylla har du plats att hänga undan både dina egna och gästers ytterkläder. Hallen har dessutom ett slittåligt klinkergolv och härifrån når du smidigt ditt badrum och vardagsrum.

Kök och vardagsrum

Ditt vardagsrum och kök är smart planerade med gott om plats för både soffgrupp och matgrupp. Öppningen från köket till vardagsrummet gör att du kan stå och laga mat samtidigt som du är delaktig i konversationen som pågår i vardagsrummet. Ditt klimatsmarta kök har energisnåla vitvaror samt en kyl och frys i full storlek.

Balkong

Din balkong ligger i söderläge och nås från vardagsrummet. Härifrån kan du se vad som pågår på innegården samtidigt som du pysslar om balkongväxterna.

Sovrum 1

Med en generös platsbyggd skjutdörrsgarderob och ett linneskåp har du bra förvaring i ditt sovrum som gör det enklare att hålla ordning Här vaknar du till fint ljusinsläpp med utsikt mot innergården.

Sovrum 2

Det andra sovrummet ligger i anslutning till köket. Ett perfekt rum som går att förändra utifrån behov och kan fungera både som hemmakontor, gästrum eller barnrum. Här inne finns ett linneskåp som blir en perfekt plats att förvara lakan och handdukar på.

Badrum

I anslutning till hallen ligger ditt helkaklade badrum där du även har möjlighet att ta hand om din tvätt. Utrustat med både tvättmaskin och torktumlare blir din vardag enklare. I badrummet finns dessutom plats för handdukstork bredvid hörnduschen.

Hemfakta

Bostad
B1103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 8
Antal rum
3
Storlek
68 m²
Månadsavgift
3 898 kr
Pris per m²
33 750 kr
Pris
2 295 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap