Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1102, 2 Rum, 38 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Ytsmart tvåa med stor balkong

Ta del av solen på din balkong i söderläge. Hit bjuder du gärna över nära och kära då det finns bra ytor att umgås på. Njut tillsammans av utsikten över vacker parkmiljö i grannskapet.

Efter en dag fullspäckad med jobb eller studier är balkongen en perfekt plats att koppla av på innan du sätter igång med kvällens bestyr. I din nya tvåa går miljömedveten hållbarhet och stilren design hand i hand, och lägenheten gör sig förtjänt av Svanens miljömärkning.

Hall och kök

I din nya entré med klinkergolv kan du smidigt hänga av dig ytterkläderna på hatthyllan samtidigt som du också har en garderob med ytterligare förvaring. I anslutning till den öppna hallen har du köket. Välkomna dina vänner med härliga tilltugg samtidigt som de möts av det stilrena köket. De klimatsmarta vitvarorna gör att du kan känna att du gjort ett medvetet och bra val.

Badrum

I badrummet har du en hörndusch med glasväggar. Det i kombination med att badrummet är helkaklat ger dig en exklusiv känsla. God förvaring finns i kommoden vid handfatet. Du har vardagslyxen att kunna tvätta i din lägenhet då en kombimaskin, tvättmaskin och torktumlare i ett, finns placerad i badrummet.

Sovrum

Vakna upp i din dubbelsäng och blicka ut över parkmiljön utanför fönstret. Skjutdörrsgarderoberna gör det möjligt att förvara alla dina kläder på ett effektivt sätt. Du kan samtidigt gömma undan städsakerna då det finns ett skåp avsett för just det.

Vardagsrum

Med sin öppna yta gör vardagsrummet det möjligt för dig att ha vänner över på middag men även perfekt för hemmakvällar framför tv:n. Rummet är ljust då balkongdörren och fönsterna ger ett stort ljusinsläpp. Och varför inte ställa balkongdörren på glänt och ta del av tidiga vårtecken i form av fågelkvitter.

Balkong

Den sju kvadratmeter stora balkongen är en perfekt yta att koppla av på och umgås med vänner. Du kan nyttja denna från tidig vår till långt inpå sensommaren. Med en filt nära till hands är det även en härlig plats för de kyligare kvällarna.

Hemfakta

Bostad
B1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 8
Antal rum
2
Storlek
38 m²
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap