Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ytsmart tvåa med stor balkong

Ta del av solen på din balkong i söderläge. Hit bjuder du gärna över nära och kära då det finns bra ytor att umgås på. Njut tillsammans av utsikten över vacker parkmiljö i grannskapet.

Efter en dag fullspäckad med jobb eller studier är balkongen en perfekt plats att koppla av på innan du sätter igång med kvällens bestyr. I din nya tvåa går miljömedveten hållbarhet och stilren design hand i hand, och lägenheten gör sig förtjänt av Svanens miljömärkning.

Hall och kök

I din nya entré med klinkergolv kan du smidigt hänga av dig ytterkläderna på hatthyllan samtidigt som du också har en garderob med ytterligare förvaring. I anslutning till den öppna hallen har du köket. Välkomna dina vänner med härliga tilltugg samtidigt som de möts av det stilrena köket. De klimatsmarta vitvarorna gör att du kan känna att du gjort ett medvetet och bra val.

Badrum

I badrummet har du en hörndusch med glasväggar. Det i kombination med att badrummet är helkaklat ger dig en exklusiv känsla. God förvaring finns i kommoden vid handfatet. Du har vardagslyxen att kunna tvätta i din lägenhet då en kombimaskin, tvättmaskin och torktumlare i ett, finns placerad i badrummet.

Sovrum

Vakna upp i din dubbelsäng och blicka ut över parkmiljön utanför fönstret. Skjutdörrsgarderoberna gör det möjligt att förvara alla dina kläder på ett effektivt sätt. Du kan samtidigt gömma undan städsakerna då det finns ett skåp avsett för just det.

Vardagsrum

Med sin öppna yta gör vardagsrummet det möjligt för dig att ha vänner över på middag men även perfekt för hemmakvällar framför tv:n. Rummet är ljust då balkongdörren och fönsterna ger ett stort ljusinsläpp. Och varför inte ställa balkongdörren på glänt och ta del av tidiga vårtecken i form av fågelkvitter.

Balkong

Den sju kvadratmeter stora balkongen är en perfekt yta att koppla av på och umgås med vänner. Du kan nyttja denna från tidig vår till långt inpå sensommaren. Med en filt nära till hands är det även en härlig plats för de kyligare kvällarna.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap