Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppen planlösning och stor uteplats i söderläge

Ditt nya Svanenmärkta hem präglas av miljösmarta och praktiska lösningar för vardagen, som energisnåla tvätt- och diskmaskiner. I lägenhetens öppna miljö sträcker sig ekparketten över hela lägenheten.

I Södra Ekkällan bor du med flera möjligheter till utomhusaktiviteter. Runt hörnet ligger grönområden som Tinnerbäcken och Tinnerö Eklandskap. För dig som aldrig vill gå in väntar en uteplats på femton kvadratmeter när du kommer hem.

Hall

Din hall sträcker sig in i lägenhetens centrum. Härifrån når du enkelt alla delar av ditt nya hem. I början av hallen har du ett smidigt klinkergolv, här kan du hänga av dig jackan på klädstången eller gömma undan träningsväskan i garderoben.

Kök

Ditt nya klimatsmarta kök når du både från hallgången och vardagsrummet. Här har du ett eget rum för både matlagning och en matgrupp. Öppningen mot vardagsrummet gör att du kan umgås med familj och vänner, samtidigt som du förbereder middagen.

Vardagsrum och uteplats

Ditt vardagsrum har ett stort fönster med en uteplats på femton kvadratmeter utanför. Kryp upp i hörnsoffan där du har en översikt över hela lägenheten, eller öppna upp till uteplatsen för trädgårdskänsla. Din nya uteplats rymmer både en loungesoffa och ett matbord. Härifrån kan du också promenera över till husets gemensamma relax för en värmande bastu.

Sovrum 1

Med ingång från hallen passar det mindre sovrummet perfekt som ett extrarum eller ett hemmakontor. Slå dig ner vid skrivbordet framför fönstret eller i läsfåtöljen bredvid. Bakom dörren har du smart förvaring med skjutdörr.

Badrum

Ditt badrum ligger bra placerat med ingång från mitten av lägenheten. Längs med ena sidan har du en bänkskiva med tvättmaskin och torktumlare under. Ditt nya badrum är snyggt helkaklat med en yteffektiv hörndusch.

Sovrum 2

Vakna i ditt större sovrum på tretton kvadratmeter på morgonen. Den platsbyggda förvaringen rymmer alla dina favoritplagg och fönstret ger ett härligt ljusinsläpp. Härifrån är det bara några kliv innan du sitter på uteplatsen med morgonkaffet.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap